Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dragnea, suparat ca nu a primit votul lui Ponta la sefia PSD

România Liberă România Liberă,
Dragnea, suparat ca nu a primit votul lui Ponta la sefia PSD

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Digi 24, ca a fost deranjat de faptul ca Victor Ponta nu l-a sustinut pe el in lupta interna din PSD. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Nu mi-a picat foarte bine ca Victor Ponta nu m-a votat la sefia PSD

Presedinmtele interimar al PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat indignat de faptul ca premierul Victor Ponta nu l-a sustinut la sefia PSD. Mi-as fi dorit sa ma fi votat. Nu mi-a picat foarte bine ca nu m-a.

Scandal pentru sefia PSD Prahova: Omul lui Liviu Dragnea nu a fost bine primit de organizatia locala

Liviu Dragnea a anuntat, in cea mai recenta sedinta PSD, ca sefia PSD Prahova va fi asigurata interimar, pana la alegeri, de secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, in vreme ce presedintele.

Cum comenteaza Dragnea retragerea lui Ponta de la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, la Digi 24, ca Victor Ponta si-a asumat retragerea din PSD. in acest context, social-democratul a precizat ca este o responsabilitate foarte mare sa conduci atat partidul, cat si Guvernul.

Ponta, dezvaluire incendiara despre plecarea sa de la sefia PSD

Au fost presiuni sa nu plec de la sefia PSD, a declarat premierul Victor Ponta, luni seara, la Antena 3. Eu singur am luat aceasta decizie si am luat-o in asemenea mod duminica seara), incat nimeni sa nu.

Ponta explica de ce a sustinut-o pe Rovana Plumb la sefia PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Antena 3 ca a sustinut-o pe Rovana Plumb deoarece nu are antecedente penale si, astfel, nu putea fi contestata din functia de presedinte al PSD.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )