Libnet.ro
UNICEF

06:15

Dragomir despre barajul Romania - Grecia: Doua meciuri slabe, jucate la rezultat.

România Liberă România Liberă,
Dragomir despre barajul Romania - Grecia: Doua meciuri slabe, jucate la rezultat.

Dumitru Dragomir, presedintele LPF, a declarat ca nationala Romaniei are in reprezentativa Greciei un adversar extrem de dificil. Seful ligii estimeaza ca dubla mansa de calificare la Cupa Mondiala din 2014 va fi fara spectacol, iar cele doua echipe vor fi preocupate doar de rezultat, potrivit Mediafax. Grecia e cel mai dificil adversar. As fi preferat Ucraina sau Croatia sau chiar Portugalia. Daca ne calificam, e un succes absolut senzational. Sansele sunt de 50 la 50 la suta. Vor fi doua . continuă pe România Liberă

Piturca, despre barajul Romania - Grecia

Victor Piturca, antrenorul echipei nationale de fotbal a Romaniei, a declarat vineri despre barajul cu Grecia ca elenii sunt o echipa de temut.

Dragomir anticipeaza doua meciuri slabe cu Grecia

Dumitru Dragomir, presedintele LFP, considera ca cele doua meciuri dintre Romania si Grecia vor fi slabe calitativ si ca ambele adversare vor juca la rezultat.

Biletele pentru barajul Romania - Grecia, preturi si detalii

Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti preturile si detalii despre biletele barajului de Cupa Mondinala 2014 Romania - Grecia, al carui retur are loc la Bucuresti pe 19 noiembrie.

Liga I: Etapa dinaintea barajului Romania - Grecia a fost amanata.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca la solicitarea selectionerului Victor Piturca membrii Comitetului de Urgenta al FRF au hotarat amanarea etapei din Liga I, programata inaintea dublei echipei nationale cu Grecia din barajul de calificare la CM 2014, potrivit Mediafax. Avem o mare problema, pentru ca domnul Piturca a cerut deja amanarea etapei de dinaintea meciului cu Grecia. Iar asta ne pune in mare incurcatura. Am vorbit chiar acum cu Mircea Sandu - este si ziua lui, .

Miercuri se pun in vanzare biletele pentru meciul Romania - Grecia. Lista completa a preturilor

Romania va disputa meciul de baraj pentru Campionatul Mondial din 2014 impotriva Greciei, iar tichetele pentru partida de pe Arena Nationala se vor pune in vanzare incepand de miercuri. Confruntarea va avea loc pe 19 noiembrie, incepand cu ora 21.

Romania - Grecia: Biletele de intrare vor fi puse in vanzare de miercuri - Preturi intre 30 si 600 de lei

Biletele de intrare pentru meciul dintre Romania si Grecia baraj de calificare la Mondialul de fotbal din 2014) vor fi puse in vanzare exclusiv on-line) incepand de miercuri, 23 octombrie, informeaza frf. ro.

Romania - Grecia la capitolul intalniri directe. I-am invins ultima data si avem bilant pozitiv

Echipa Romaniei va intalni Grecia in 15 si 19 noiembrie intr-o dubla mansa de baraj a carui miza este calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din 2014.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )