Libnet.ro
UNICEF

01:05

DreamHack 2014 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania se desfasoara in aprilie la Bucuresti

Hotnews Hotnews,
 DreamHack 2014 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania se desfasoara in aprilie la Bucuresti

DreamHack Bucuresti - cel mai important eveniment de sport electronic din Romania, se intoarce la Sala Polivalenta din Capitala, pentru al doilea an consecutiv. Timp de doua zile, intre 26 si 27 aprilie, Bucurestiul va fi kilometrul 0 al gamingului, anunta organizatorii. DreamHack Bucuresti 2014va include turnee pentru mai multe jocuri video precum Dota 2, League of Legends LoL), FIFA 14, StarCraft II sau SuperStreet Fighter IV. continuă pe Hotnews

Salariile conducerii ASF: Cel mai mare venit lunar net este al presedintelui ASF - 14.000 de euro. Veniturile prim-vicepresedintelui si ale vicepresedintilor - 12.000 de euro

Nivelul salarizarii membrilor Consiliului ASF este mult sub cel al conducerii fostelor comisii de supraveghere CSA, CNVM si CSSPP), a comunicat luni Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), care subliniaza ca nu este o institutie bugetara, ci una care se finanteaza in principal din cote, tarife si taxe aplicate entitatilor autorizate, reglementate si supravegheate. Cel mai mare venit lunar net din cadrul ASF este al Presedintelui ASF - echivalentul in lei a 14. 000 de euro, iar veniturile lunare nete ale prim-vicepresedintelui ASF si vicepresedintilor ASF sunt echivalentul in lei a 12. 000 de euro, precizeaza autoritatea.

Marius Mitu, in fata justitiei, la zece ani de la cel mai mare scandal din fotbalul beglian.

Cariera lui Marius Mitu in Belgia a fost intrerupta iremediabil de implicarea sa in cel mai mare scandal de coruptie care a lovit fotbalul belgian la mijlocul deceniului trecut si, la aproape zece ani de atunci, el este chemat sa dea socoteala in fata justitiei din tara unde putea ajunge un star, potrivit Mediafax. Marius Mitu a fost achizitionat de Anderlecht la inceputul sezonului 2005/2006, de la Lierse, dupa numeroase evolutii apreciate in campionatul belgian. Folosit foarte putin la .

Gala Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014 a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, fiind vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, transmite Hollywood Reporter. Gala a depasit cu.

Super Bowl 2014- cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014, vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, informeaza hollywoodreporter. com , citat de Mediafax .

Pretul cafelei Arabica, in cel mai important avans din ultimii cinci ani

Cotatia futures a cafelei Arabica si-a continuat ieri cresterea, pe piata americana, inregistrand astfel cel mai important avans din ultimii cinci ani, pe fondul secetei din Brazilia - cel mai mare cultivator si exportator mondial de profil.

LG G Pro 2 aduce imbunatatiri foto si un ecran mult mai mare

Pe langa lansarea Samsung Galaxy S5, MWC 2014 va marca si lansarea lui LG G Pro 2, un smartphone care duce cel mai bun telefon al sud-coreenilor un pic mai departe.

Cel mai puternic PC portabil e la fel de mare ca un smartphone: Tango este urmatorul pas in evolutia PC-ului

Cum crezi ca ar arata cel mai puternic computer ultraportabil? Apple are un astfel de produs sub forma Mac Mini, dar cineva s-a gandit ca o poate face mai bine. Astfel a aparut Tango, un computer care iti va fi consola video, centru de gaming si PC cu Linux sau Windows.

Totul despre cel mai mare deponeu al Hunedoarei. Investitia de 70 de milioane de euro va demara la Barcea Mare

Un proiect estimat la 70 de milioane de euro va demara in acest an in judetul Hunedoara, pe fonduri europene. Comisia Europeana a aprobat finantarea proiectului de realizare a sistemului de management al deseurilor din Hunedoara, care va include construirea unui deponeu ecologic si al unor statii de sortare si de transfer al deseurilor.

SOCI 2014: Comitetul International Olimpic anunta cel mai strict program antidoping din istoria JO de iarna (2453 de teste)

Comitetul International Olimpic va aplica aplica cel mai strict program antidoping antidoping din istoria JO de iarna cu ocazia competitiei care va avea loc la Soci, intre 7 si 23 februarie 2014, a anuntat directorul de comunicare al CIO, Mark Adams, informeaza Agerpres.

Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Cea de-a 48-a finala a Campionatului de Fotbal American, care s-a desfasurat duminica noapte, a stabilit un nou record, devenind cel mai urmarit program din istoria televiziunii din Statele Unite ale Americii, dupa cum informeaza The Hollywood Reporter.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )