Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dubai: Incendiu in apropiere de Burj Khalifa. Centrul orasului a fost acoperit de fumul dens (VIDEO)

B1 B1,
Dubai: Incendiu in apropiere de Burj Khalifa. Centrul orasului a fost acoperit de fumul dens (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit pe un teren de constructie din centrul orasului Dubai, in apropiere de cunoscutul zgarie-nori Burj Khalifa, informeaza RT. com.  Biroului de Presa din Dubai a transmis,. continuă pe B1

Dubai: Incendiu in apropiere de Burj Khalifa. Centrul orasului a fost acoperit de fumul dens 

Un incendiu a izbucnit pe un teren de constructie din centrul orasului Dubai, in apropiere de cunoscutul zgarie-nori Burj Khalifa, informeaza RT. com.  Biroului de Presa din Dubai a transmis,.

Dubai. Un nou incendiu langa Burj Khalifa

Un incendiu a izbucnit duminica intr-un complex rezidential in constructie in centrul Dubai, Emiratele Arabe Unite, in apropiere de un mare centru comercial si de hotelul ce a fost devastat de un incendiu la 31 decembrie 2015.

Incendiu in apropiere de turnul Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta cladire din lume VIDEO

Un incendiu de proportii a izbucnit duminica dimineata in apropiere de turnul Burj Khalifa din Dubai, cea mai inalta cladire din lume, relateaza Daily Express.

Incendiu in apropiere de turnul Burj Khalifa, din Dubai, cea mai inalta cladire din lume

Un incendiu a izbucnit duminica intr-un complex rezidential in constructie in centrul Dubai in Emiratele Arabe Unite), in apropiere de un mare centru comercial si de un hotel, care a fo.

O pensionara care locuieste in centrul orasului traieste fara apa si canalizare de jumatate de an: un constructor i-a taiat tevile care trec pe terenul sau

O pensionara de 73 de ani care locuieste inca de la Revolutie in zona zero a orasului Bistrita nu mai are apa si canalizare de 6 luni. Constructorul care ridica o cladire langa casa ei i-a taiat pur si simplu tevile si refuza sa o racordeze la apa si canalizare.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )