Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dupa cel mai popular fotoliu din toate timpurile, au creat un scaun de gaming: cat este de special

Playtech Playtech,
Dupa cel mai popular fotoliu din toate timpurile, au creat un scaun de gaming: cat este de special

In cadrul unuia dintre cele mai speciale parteneriate din industrii diferite, Logitech a anuntat inceperea unei colaborari cu Herman Miller, creatorii popularului Eames Loung Chair . continuă pe Playtech

Al cincilea cel mai mare vas din lume, blocat pe mare cu chiar mai multi pasageri decat Diamond Princess. Care a fost motivul (VIDEO)

Un numar de 4. 500 de pasageri aflati pe al cincilea cel mai mare vas din lume, MSC Meraviglia, sunt verificati de autoritatile mexicane, pentru a stabili daca vor putea debarca, asta dupa ce anterior i se.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului CIVD-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

Pretul petrolului, la cel mai mic nivel din 2016 incoace din cauza coronavirusului COVID-19. Ce tari ar putea fi afectate de aceasta evolutie

Pretul petrolului a ajuns, vineri, la cel mai mic nivel din primavara anului 2016 incoace pe fondul epidemiei de coronavirus COVID-19, un baril West Texas Intermediate WTI) fiind cotat la putin peste 45 de.

Cel mai destept caine din lume s-a dus singur la politie: de ce a luat decizia neobisnuita

Foarte multi oameni au teribil de multa incredere in animalele de companie pe care le-au dresat de-a lungul anilor. Chiar si asa, gestul unui caine care a calcat intr-o sectie de politie este imposibil de inteles. Indiferent ce parere ai despre cainele tau sau cel al unui prieten, toti sunt surprinzator de destepti. Nu sunt .

Ce sa nu mananci sub nicio forma in Postul Pastelui. Este cel mai greu post din an

Postul Pastelui incepe azi, iar credinciosii isi scot deja cartile cu bucate fara mancaruri de dulce, asa cum se spune in popor. Ce sa nu mananci sub nicio forma in timpul celui mai aprig post din an? Ce sa nu mananci in Postul Pastelui? Azi incepe cel mai aprig post pentru credinciosi de pe tot .

Cel mai bun telefon din 2019: cum a ajuns OnePlus sa castige titlul

Anul acesta s-ar putea sa fie cel mai ciudat pentru piata de telefoane. MWC n-a mai fost, Huawei e intr-o pozitie dificila, iar productia e posibil sa fie puternic afectata de epidemia de.

Lia Olguta Vasilescu, lovitura de sute de milioane de euro. Cel mai mare proiect din Europa

Lia Olguta Vasilescu a facut un anunt exploziv astazi! .

Cel mai vandut telefon cu Android e de 10 ori mai ieftin decat Samsung S20

Seria Samsung S20 a fost anuntata, fiecare telefon e scump, dar compania mizeaza si pe altceva pe termen lung: telefoanele ieftine. Asa a fost cazul in 2019, cand a avut cel mai popular.

Trump a inaugurat cel mai mare stadion de cricket din lume

Donald Trump a fost ovationat de peste 100. 000 de indieni, la inaugurarea celui mai mare stadion de cricket din lume, presedintele american promitand un acord comercial incredibil si cele mai de temut echipamente militare de pe planeta, acesta fiind cel mai mare miting din strainatate al liderului de la Casa Alba.

Amenintarea coronavirus a ajuns la cel mai mare nivel de alerta! Mai multe tari europene sunt afectate

Amenintarea coronavirus a ajuns la cel mai mare nivel de alerta. Organizatia Mondiala a Sanatatii a ridicat gradul de alerta la foarte ridicat dupa ce numarul cazurilor in afara Chinei a crescut in mod alarmant in ultimele zile, insa refuza sa numeasca criza o pandemie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )