Libnet.ro
UNICEF

22:45

Edward Snowden nu a acceptat inca oficial oferta de azil a Venezuelei

Adevărul Adevărul,
Edward Snowden nu a acceptat inca oficial oferta de azil a Venezuelei

Fostul consultant al Agentiei Nationale de Securitate din SUA, Edward Snowden, nu a acceptat inca oficial oferta de azil politic a presedintelui Venezuelei. continuă pe Adevărul

Parlamentar rus: Snowden a acceptat oferta de azil a Venezuelei

Un parlamentar rus a declarat marti ca fostul consultant american al NSA, Edward Snowden, care este cautat de Statele Unite pentru spionaj, a acceptat oferta de azil facuta de presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, informeaza Reuters, insa postarea pare sa fi fost stearsa de pe contul de Twitter al lui Pushkov la scurt timp dupa publicare.

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

Fostul consultant alNSA Edward Snowden ar fi acceptat, marti, propunerea de a primi azil politic venita din partea Venezuelei, sustine un oficial rus, potrivit Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat.

GAFA a unui oficial rus: A anuntat pe Twitter ca Edward Snowden a acceptat propunerea de azil ...

Un oficial rus a anuntat pe Twitter ca Edward Snowden a acceptat oferta de azil politic in Venezuela , dar a sters mesajul dupa scurt timp, relateaza Mediafax. Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe a Dumei de Stat, anuntase marti ca fostul consultant NSA aflat la originea scurgerilor de informatii despre programele americane de interceptare acceptase oferta de azil politic in Venezuela. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Cum .

Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela.

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza Mediafax. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de azil facuta de presedintele venezuelean Nicolas Maduro, a declarat Aleksei Puskov, presedintele Comisiei pentru Afaceri Externe din Duma de Stat a Rusiei. Citeste si Vezi ce spioana celebra l-a cerut in casatorie pe Edward Snowden Franta si Italia au respins, .

Fostul agent CIA Edward Snowden a acceptat propunerea de azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela. Cum era de asteptat, Snowden a acceptat propunerea de.

Rusii: Edward Snowden a acceptat sa mearga in azil politic in Venezuela

Fostul consultant IT al NSA Edward Snowden, aflat in aeroportul din Moscova de cateva saptamani, a decis sa accepte propunerea de azil politic in Venezuela, relateaza AFP, citat de Mediafax .

Parlamentar rus: Venezuela, ultima sansa a lui Edward Snowden

Un parlamentar rus influent, care a vorbit adesea in numele Kremlinului, l-a incurajat duminica pe fugarul Edward Snowden sa accepte oferta Venezuelei de a-i oferi azil, potrivit agentiei de stiri Associated Press.

Venezuela si Nicaragua sunt dispuse sa ii acorde azil politic lui Edward Snowden

Presedintele Venezuelei Nicolas Maduro a anuntat ca a oferit azil umanitar americanului Edward Snowden, cautat de SUA pentru spionaj. in calitate de sef de stat si de guvern al Republicii Venezuela, am.

Venezuela si Nicaragua, dispuse sa ii acorde azil lui Edward Snowden

Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, si presedintele Nacaraguei, Daniel Ortega, au anuntat vineri ca sunt dispusi sa ii ofere azil informaticianului american Edward Snowden, cautat de administratia Statelor Unite pentru spionaj, relateaza AFP .

Bolivia: Evo Morales ii va oferi azil lui Edward Snowden.

Presedintele Boliviei, Evo Morales, a anuntat, sambata, ca ii va oferi azil politic fostului consultant american al NSA, Edward Snowden, daca acesta din urma il va cere, relateaza Mediafax. In semn de protest, as vrea sa le spun europenilor si nord-americanilor: acum, ii vom acorda azil daca acest american persecutat de compatriotii sai ni-l cere. Nu ne este teama, a asigurat presedintele bolivian. Intors, marti, dintr-o vizita la Moscova, presedintele bolivian Evo Morales, care s-a .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )