Libnet.ro
UNICEF

21:00

Egipt: A fost arestat al doilea in ierarhia Fratilor Musulmani

Adevărul Adevărul,
Egipt: A fost arestat al doilea in ierarhia Fratilor Musulmani

Adjunctul Ghidului suprem al Fratilor Musulmani din Egipt, Khairat al-Shater, a fost arestat in cursul noptii de vineri spre sambata, potrivit unei surse din cadrul serviciilor de securitate. continuă pe Adevărul

Egipt: Liderul suprem al Fratilor Musulmani ar fi fost arestat, sustine o sursa de securitate

Politia militara egipteana l-a arestat pe Mohamed Badie, liderul suprem al Fratilor Musulmani egipteni, sustine o sursa din serviciile de securitate, citata de AFP. Din miscarea Fratii Musulmani face parte si.

Mandat de arestare pe numele liderului Fratilor Musulmani din Egipt.

Un mandat de arestare a fost emis, joi, in Egipt pe numele liderului Fratilor Musulmani, a anuntat o sursa judiciara, citata de AFP.

Mandat de arestare pe numele liderilor Fratilor Musulmani din Egipt

Autoritatile egiptene au emis, joi, un mandat de arestare impotriva liderului Fratilor Musulmani, Mohamed Badie, si a adjunctului sau, Khairat al-Shater, a anuntat o sursa judiciara, citata de.

Mandat de arestare pe numele liderului Fratilor Musulmani din Egipt

Autoritatile egiptene au emis, joi, un mandat de arestare impotriva liderului Fratilor Musulmani, Mohamed Badie, si a adjunctului sau, Khairat al-Shater, a anuntat o sursa judiciara, citata de AFP.

Autoritatile egiptene elibereaza doi lideri de marca ai Fratilor Musulmani

Procurorul general al Egiptului i-a eliberat vineri seara pe Saad Al-Katatni, liderul Partidului Libertatii si Justitiei, ramura politica a miscarii Fratilor Musulmani, si pe adjunctul Ghidului suprem al acesteia, Rashad Al-Bayoumi, a anuntat agentia oficiala MENA.

Un lider MAFIOT italian a fost arestat in Romania.

Un lider al unui clan mafiot italian a fost arestat vineri in judetul Arad, el fiind dat in urmarire pentru ca are de ispasit o sentinta de condamnare pe viata pronuntata in Italia, relateaza site-ul AffariItaliani. it, conform Mediafax. Francesco Russo, in varsta de 37 de ani, originar din orasul italian Foggia, este liderul clanului mafiot Sinesi-Francavilla. Barbatul a fost arestat de autoritatile romane, in judetul Arad, in baza unui mandat emis in Italia. In aprilie 2012, Russo a fost .

Un roman a fost arestat la Roma, dupa ce si-a sechestrat logodnica

Un roman a fost arestat la Roma, dupa ce si-a sechestrat logodnica. Potrivit martorilor, individul a incuiat-o pe femeie in apartamentul sau, se pare, dupa ce s-au certat. Alertati de strigatele femeii, vecinii.

Politistul din Mehedinti care a accidentat mortal un copil a fost arestat preventiv

Politistul din judetul Mehedinti acuzat ca a accidentat mortal cu masina un copil si a ranit grav trei a fost arestat preventiv pe 29 de zile pentru ucidere de culpa si conducerea unui autoturism pe drumurile.

Politistul ucigas de la Gruia a fost arestat pentru 29 de zile

Ajutorul de sef de post de la Gruia, care a accidentat mortal joi seara un copil si a lovit alti trei copiii, a fost arestat preventiv vineri seara pentru 29 de zile.

Un adolescent a fost arestat la Stockholm dupa uciderea unui imigrant roman

Un adolescent a fost arestat joi, la Stockholm, dupa ce a recunoscut ca l-a injunghiat mortal pe un tanar roman, intr-un incident care a avut loc saptamana trecuta, scrie publicatiaThe Local, citata de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )