Libnet.ro
UNICEF

15:31

EHF European League: Prima victorie pentru Dinamo Bucuresti (29-27 vs USAM Nimes Gard)

Hotnews Hotnews,
 EHF European League: Prima victorie pentru Dinamo Bucuresti (29-27 vs USAM Nimes Gard)

Echipa de handbal masculin Dinamo Bucuresti a invins, marti, pe teren propriu, formatia franceza USAM Nimes Gard, scor 29-27 14-15), in al treilea meci din grupa B a European League. Este primul succes al dinamovistilor in grupa. continuă pe Hotnews

EHF European League: Dunarea Braila s-a calificat in grupe Gloria Buzau, eliminata

Echipa de handbal feminin Dunarea Braila s-a calificat, duminica, pe teren propriu, in grupele EHF European League, dupa ce a invins formatia daneza Viborg HK, scor 32-28 17-14), si in mansa retur din turul al treilea al competitiei.

EHF European League: Dunarea Braila vs Viborg HK 26-24, in turul al treilea

Echipa de handbal feminin Dunarea Braila a invins sambata, pe teren propriu, formatia daneza Viborg HK, scor 26-24 13-12), in mansa tur din turul al treilea al EHF European League. Returul se joaca tot la Braila, duminica.

Hermannstadt Astra 0-1. Prima victorie in mandatul lui Neagoe

Astra Giurgiu a obtinut prima victorie cu Eugen Neagoe la carma in deplasarea cu Hermannstadt, echipa care in continuare isi disputa meciurile de acasa la Medias.

Liga 2: Victorie pentru liderul U Craiova 1948 (1-0 vs Metaloglobus)

Formatia U Craiova 1948 a invins, marti, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Metaloglobus Bucuresti, in etapa a 14-a a Ligii a II-a.

Robert Sighiartau (PNL): PMP, prima optiune pentru o alianta. A fost un partener loial si suntem din aceeasi familie europeana

Robert Sighiartau, secretarul general al PNL, a declarat, marti, ca liberalii isi doresc o alianta anti-PSD pentru formarea noului Guvern, iar discutiile in acest sens vor incepe dupa alegerile parlamentare di.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2619 seconds )