Libnet.ro
UNICEF

15:46

Elena Gheorghe a vorbit despre momentele grele prin care a trecut cu sotul ei. Cei care ne cunosc stiu ce spun!

Playtech Playtech,
Elena Gheorghe a vorbit despre momentele grele prin care a trecut cu sotul ei. Cei care ne cunosc stiu ce spun!

Cantareata Elena Gheorghe a vorbit despre momentele grele prin care a trecut cu sotul ei, Cornel. Desi viata lor pare ca este desprinsa din povesti, fiind mai mereu amandoi in acelasi loc inca din tinerete, impartind aceeasi pasiune, firul natativ este presarat cu evenimente neasteptate. Elena Gheorghe a vorbit despre momentele grele prin care a . continuă pe Playtech

Elena Gheorghe, despre PROBLEMELE din CASNICIA SA: Am trecut peste cuvantul familiei. Cine ne cunoaste cu adevarat stie despre ce vorbesc

Elena Gheorghe a vorbit despre dificultatile din casnicia sa. Frumoasa cantareata spune ca a trecut chiar si peste cuvantul familiei pentru a fi impreuna cu sotul tatal copiilor sai, Cornel.

CUTREMUR in lumea mondena! Dupa 8 ani de casnicie, Elena Gheorghe a facut anuntul: Nu se mai poate

Elena Gheorghe a vorbit despre relatia pe care o are cu sotul ei. RUGACIUNI PENTRU HORIAN MOCULESCU! ANUNTUL MORTII A FOST iN MIEZ DE NOAPTE! DOAMNE, CE TRAGEDIE Aceasta a facut marturisiri, in emisiunea.

Drama momentului in SHOWBIZ! Catalin Botezatu a vorbit despre BOALA SA: Nu am trecut niciodata prin astfel de dureri

Catalin Botezatu a dezvaluit noi detalii despre boala teribila de care sufera, dupa operatia cumplita la care a fost supus.

Cum este sa fii tata la 52 de ani? Stefan Banica Jr a vorbit despre copilul pe care il are cu Lavinia Pirva

Stefan Banica Jr este un artist care se bucura de succes, dar o duce foarte bine si pe plan personal. Artistul a vorbit recent despre copilul pe care il are cu Lavinia Pirva, despre care a spus ca este o mare binecuvantare pentru el. Vedeta nu i-a omis nici pe ceilalti doi copii ai sai, .

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat premier, publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care Ludovic Orban a fost desemnat de presedintele Klaus Iohannis drept candidat la fu.

Caru`cu vedete: Irishman, filmul care ii reuneste pe Robert de Niro si Al Pacino, lansat in Europa; Dragos Bucur a vorbit despre partea nestiuta a vietii sale. Problemele au fost intr-o limita

Amintiri din tinerete. De ce dormea Corina Chiriac in gara, in trenurile garate. Alexandru Tiriac iubeste din nou? Cine este celebra tenismena alaturi de care si-a gasit linistea.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )