Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea a fost chemata la DNA pentru prelungirea controlului judiciar

B1 B1,
Elena Udrea a fost chemata la DNA pentru prelungirea controlului judiciar

UPDATE:Elena Udrea a fost chemata la DNA pentru a i se aduce la cunostinta prelungirea controlului judiciar in dosarul privind finantarea ilegala a campaniei electorale, informeaza B1. continuă pe B1

Surse: Elena Udrea, chemata la DNA, pentru prelungirea controlului judiciar, in dosarul privind finantarea campaniei electorale din 2012

Fostul ministru al Dezvoltarii Elena Udrea s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie, in dosarul privind finantarea ilegala a campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012.

Udrea, la DNA pentru prelungirea controlului judiciar in dosarul privind finantarea ilegala a campaniei din 2009

Fostul deputat Elena Udrea a venit vineri la DNA, pentru ai fi prelungita masura controlului judiciar in dosarul privind finantarea ilegala a campaniei electorale din 2009, in care acuzata de spalare de bani si instigare la luare de mita.

Udrea, audiata la DNA in dosarul privind finantarea campaniei de la locale din 2012

Elena Udrea s-a prezentat vineri la DNA pentru a fi audiata in dosarul privind finantarea campaniei pentru alegerile locale din 2012. in acelasi dosar a fost audiat, vineri dimineata, Theodor.

Elena Udrea, din nou mireasa? Ce gest a dat-o de gol pe fosta membra a Parlamentului (VIDEO)

Bat clopote de nunta! Elena Udrea se pregateste sa devina mireasa. Paparazzi au suprins-o pe Udrea alaturi de iubitul sau intr-un magazin unde blonda proba un inel, noteaza Wowbiz. Aparuta aproape din.

Theodor Paleologu a fost audiat ca martor la DNA pentru un dosar de coruptie are vizeaza finantarea campaniei electorale a PDL: E vorba de dosarul doamnei Udrea

Fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu, s-a prezentat vineri dimineata la DNA pentru a fi audiat intr-un dosat de coruptie, potrivit Agerpres.

Elena Udrea a depus o expertiza psiho-legala in dosarul Gala Bute: Este o expertiza pe care am facut-o atat asupra mea, cat si a celor care fac in dosar declaratii impotriva mea

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea a depus, miercuri, in cadrul procesului Gala Bute care se judeca la inalta Curte de Casatie si Justitie, o expertiza psiho-legala intocmita de profesorul Tudorel Butoi .

Cazul Gala Bute se apropie de final. Elena Udrea: in acest dosar exista impotriva mea doar declaratii ale unor oameni (VIDEO)

Elena Udrea s-a prezentat miercuri dimineata la inalta Curte de Casatie si Justitie unde ar fi trebuit sa aiba loc ultimul termen din dosarul Gala Bute. La acest termen ar fi trebuit sa fie au.

Judecata in dosarul Gala Bute- Elena Udrea se apropie de final. La ultimul termen, din 1 martie, va fi audiat ca martor Felix Tataru

Judecata in dosarul Gala Bute se apropie de final, la ultimul termen, din 1 martie, urmand sa fie audiat in calitate de martor Felix Tataru, judecatorii instantei suprema dispunand miercuri ca pe numele acestuia sa fie emis un mandat de aduce pentru acel termen.

Omul lui Dragnea, baronul Adrian Tutuianu, face primii pasi pentru preluarea controlului SRI: Cum vrea PSD sa scurteze mandatul lui Eduard Hellvig

Modificarea legilor sigurantei nationale vine ca o manusa pentru intentiile PSD de a controla activitatea SRI, mergand pana la schimbarea directorului Eduard Hellvig.

Marian Petrache este urmarit penal de DNA pentru luare de mita si santaj

Procurorii DNA au inceput urmarirea penala in cazul liberalului Marian Petrache pentru luare de mita si santaj. Directia Nationala Anticoruptie sustine ca Petrache, in 2008, cand.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )