Libnet.ro
UNICEF

09:31

Elena Udrea nu a fost vizitata in arest de fratele ei. De ce se ASCUNDE Adrian Valentin Udrea

Antena3 Antena3,
Elena Udrea nu a fost vizitata in arest de fratele ei. De ce se ASCUNDE Adrian Valentin Udrea

A fost vizitata in arest de fostul presedinte Traian Basescu, de prietena Ruxandra Dragomir, de William Brinza, de mama sa, dar nu si de frate. Este cazul Elenei Udrea, aflata in arest de la inceputul. continuă pe Antena3

Elena Udrea va fi transferata la penitenciarul Targsor

Deputata Elena Udrea, aflata in arest preventiv pentru luare de mita si trafic de influenta in dosarul Gala Bute , va fi mutata la penitenciarul pentru femei Targsor, precizeaza surse citate de Mediafax.

Elena Udrea va sta in arest la Penitenciarul Targsor - surse

Elena Udrea, arestata preventiv in dosarul Gala Bute, va fi mutata din Arestul central al Politiei Capitalei la Penitenciarul Targsor, dupa ce a fost trimisa in judecata, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.

Subiectiv. Traian Basescu insista cu apararea pentru Elena Udrea

Traian Basescu a avut o noua iesire nervoasa, incercind sa o apere pe Elena Udrea. Fostul presedinte e convins ca Udrea e tinuta in arest special pentru a spune ceva despre el. Eu am spus ca.

Elena Udrea va fi mutata in Penitenciarul pentru femei Targsor

Elena Udrea va fi mutata din arestul Politiei Capitalei la Penitenciarul pentru femei Targsor, informeaza Stiripesurse. Fostul ministru se afla de mai bine de doua luni in arest preventiv in dosarul Gala Bute,.

Elena Udrea, noi acuzatii la adresa procurorilor: Sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a postat un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei de comunicare, in care subliniaza ca au ramas in arest, in dosarul Gala Bute, doar persoanele care au refuzat sa declare impotriva ei.

Elena Udrea: in dosarul Gala Bute sunt arestati preventiv doar cei care nu au declarat impotriva mea

Elena Udrea a transmis duminica un nou mesaj pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare, in care atrage atentie asupra faptului ca in dosarul Gala Bute au ramas in arest doar cei care nu au.

Elena Udrea se lauda ca are surse in interiorul DNA

Elena Udrea se lauda ca are surse in interiorul DNA. intr-o postare pe contul de Facebook, fostul ministru citeaza surse din DNA cand vorbeste despre audierea lui Tudor Breazu. Udrea scrie ca apropiatul sau ar.

FOTO Statiunea in care Elena Udrea a investit sute de mii de euro se redeschide saptamana aceasta

Administratorii Bailor Boghis din Salaj, detinute, in proportii egale, de Elena Udrea si de femeia de afaceri Lia Stanca, se pregatesc sa redeschida joi, 30 aprilie, baza de agrement in aer liber, modernizata anul trecut de cele doua investitoare.

Extraterestrii intr-un sat din Bistrita: Oamenii sunt convinsi ca localitatea a fost vizitata de OZN-uri

Oamenii din localitatea Sigmir, de langa Bistrita sunt convinsi ca au fost vizitati de extraterestii deoarece pe o pasune au aparut patru cercuri mai inchise la culoare. Nimeni nu gaseste nicio explicatie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )