Libnet.ro
UNICEF

00:07

Elena Udrea, gest controversat la finalul discursului din Parlament: E un semn pentru o persoana draga, ca totul e in regula (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, gest controversat la finalul discursului din Parlament: E un semn pentru o persoana draga, ca totul e in regula (VIDEO)

Elena Udrea a atras atentia jurnalistilor, in timpul votului privind arestarea sa preventiva si inceperea urmaririi penale din Parlament, cu un gest controversat. Deputatul si-a atins nasul cu degetul de mai mult. continuă pe B1

VIDEO Elena Udrea, gest controversat in timpul votului din Parlament/ Udrea: E un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula

Fostul ministru Elena Udrea a facut un gest controversat luni, in Parlament, in timpul sedintei in care deputatii urmau sa dea votul pe mai multe cereri ale DNA care o privesc si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea sa preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft. UPDATE Udrea explica pe facebook gestul facut: Vad ca gestul meu Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica. In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula.

Elena Udrea, gest controversat la finalul discursului din Parlament: E un semn pentru o persoana draga, ca totul e in regula (FOTO)

Elena Udrea a atras atentia jurnalistilor, in timpul votului privind arestarea sa preventiva si inceperea urmaririi penale din Parlament, cu un gest controversat. Deputatul si-a atins nasul cu degetul de mai mult.

Subiectiv. Elena Udrea, gest MAFIOT la finalul discursului din Parlament

Discursul Elenei Udrea si votul din Parlament pentru arestarea sa a fost si va fi in continuare subiectul zilei. Daca Udrea a avut un discurs cel putin emotionant, gesturile par sa faca trimitere la alte.

Elena Udrea, gest controversat in Parlament

Elena Udrea a prezentat, luni, in Parlament, un discurs privitor la cele sase acuzatii emise de DNA. La finalul discursului, inainte de a se aseza in sala, deputata s-a intors inspre camerele de luat vederi si a facut un gest controversat.

FOTOVIDEO. Elena Udrea, gest controversat in Parlament. Explicatia oficiala

Elena Udrea a prezentat, luni, in Parlament, un discurs privitor la cele sase acuzatii emise de DNA. La finalul discursului, inainte de a se aseza in sala, deputata s-a intors inspre camerele de luat vederi si a facut un gest controversat.

Site-ul statiunii in care Elena Udrea a investit sute de mii de euro, suspendat pentru neplata

Pagina de web a statiunii in care Elena Udrea a investit sute de mii de euro a fost suspendata pentru neplata. Statiunea Baile Boghis din judetul Salaj, unde Elena Udrea detine 50 la suta din actiuni, a fost.

Semnificatia gestului facut de Elena Udrea in Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Elena Udrea a facut, in mod repetat, un gest cel putin dubios, atat in timpul discursului sau in Parlament, cat si inaintea discursului. Aceasta si-a atins de mai multe ori nara dreapta. Gestul a fost.

Gestul facut de Elena Udrea in Parlament, explicat la Sinteza Zilei. Ce a scris Udrea pe Facebook

Elena Udrea a facut, in mod repetat, un gest cel putin dubios in timpul discursului sau in Parlament. Aceasta si-a atins de mai multe ori nara dreapta. Gestul a fost comentat si explicat de invitatii emisiunii.

FOTOGALERIE Elena Udrea, cele mai reprezentative imagini cu cel mai controversat personaj din politica romaneasca

Intra in articol pentru a urmari o FOTOGALERIE cu cele mai reprezentative imagini cu Elena Udrea: nunta cu Dorin Cocos, mitingul electoral alaturi de Traian Basescu, tinutele sale extrem de discutate si eforturile de campanie pentru alegerile prezidentiale din 2014.

ELENA UDREA VA FI ARESTATA. A doua cerere de arestare a fost aprobata in Parlament

38 -Parlamentul a aprobat, luni seara, solicitarea de incuviintare a retinerii si arestarii preventive a deputatului Elena Udrea in dosarul Microsoft, cu 202 voturi pentru si 65 impotriva. Ca si .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )