Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, ELIBERATA din arestul preventiv. Decizia este DEFINITIVA. Udrea i-a multumit lui Basescu ca a crezut in ea

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea, ELIBERATA din arestul preventiv. Decizia este DEFINITIVA. Udrea i-a multumit lui Basescu ca a crezut in ea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia formulata de avocatii Elenei Udrea cu privire la inlocuirea masurii arestului preventiv cu control judiciar sau arest la domiciliu. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, eliberata din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu. Marius Striblea: S-a facut dreptate, i s-a dat dreptul sa se apere (VIDEO)

Judecatorii iCCJ au admis contestatia Elenei Udrea. Aceasta va fi eliberata din arestul preventiv si va fi plasata in arest la domiciliu. Decizia judecatorilor este definitiva. Aceeasi decizie a fost luata si .

Elena Udrea, eliberata din penitenciar

Fostul ministru Elena Udrea va fi eliberata joi din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, joi, inlocuirea masurii arestului preventiv, in dosarul Gala Bute.

UPDATE: Elena Udrea, speriata din cauza unei scrisori, vrea sa fie eliberata

Elena Udrea a fost dusa de la Penitenciarul Targsor la instanta suprema, care va judeca o contestatie a acesteia la decizia de prelungire a arestului preventiv, avocatul fostului ministru spunand ca aceasta este ingrijorata din cauza scrisorii de amenintare primite in penitenciar.

Elena Udrea, eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu, in arest la domiciliu

Elena Udrea a fost eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu a reusit sa obtina arestul la domiciliu, dupa 10 zile petrecute la Penitenciarul Targsor si alte 62 in arestul central. Imed.

Rudel Obreja, ELIBERAT din arestul preventiv: Ma mandresc cu Gala Bute

Presedintele Federatiei de Box, Rudel Obreja a fost eliberat, joi, din arest preventiv si va fi plasat in arest preventiv. El a declarat la iesirea din penitenciar ca se mandreste cu Gala Bute.

FOTO. Cum arata Elena Udrea dupa trei luni de detentie

Deputata Elena Undrea a iesit coafata din penitenciarul Targsor, joi, dupa ce a fost eliberata din arestul preventiv in care se afla din data de 25 februarie. La poarta penitenciarului, imbracata un sacou negru si o bluza alba, deputata a fost intampinata de mama ei, care i-a adus un buchet de flori galbene.

Elena Udrea, probleme cu domiciliul stabilit pentru arest

Dupa eliberarea Elenei Udrea din arestul preventiv, au aparut probleme cu privire la adresa la care fostul ministru va efectua arestul la domiciliu dispus de inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV.

Elena Udrea asteapta sa afle daca va fi eliberata

Elena Udrea asteapta la Penitenciarul Targsor decizia magistratilor in legatura cu ultima cerere de punere a sa in libertate. Udrea a contestat prelungirea arestului preventiv, iar instanta a ramas ieri in.

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in dosarul Gala Bute (VIDEO)

Elena Udrea contesta mentinerea in arest preventiv in conditiile in care a fost trimisa in judecata in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV. Udrea a fost transferata, joi, la Penitenciarul pentru femei de la.

VIDEO Elena Udrea a iesit din penitenciarul Targsor: Faptul ca am putut sa ies arata ca justitia mai are o sansa. Le multumesc celor care m-au sustinut, in special presedintelui Traian Basescu, care a crezut in mine

Faptul ca eu, Elena Udrea am putut sa ies astazi pe aceasta poarta arata ca justitia mai are o sansa, ca exista oameni profesionisti si curajosi, ca justitia mai poate sa fie dreapta, a declarat astazi fostul ministru la iesirea din penitenciarul de la Targsor, multumind celor care au sustinut-o, in special presedintelui Traian Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )