Libnet.ro
UNICEF

01:05

Elena Udrea, eliberata din penitenciar

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Elena Udrea, eliberata din penitenciar

Fostul ministru Elena Udrea va fi eliberata joi din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu, dupa ce instanta suprema a decis definitiv, joi, inlocuirea masurii arestului preventiv, in dosarul Gala Bute. continuă pe Wall-Street Ro

Elena Udrea, eliberata din Penitenciarul Targsor si plasata in arest la domiciliu. Marius Striblea: S-a facut dreptate, i s-a dat dreptul sa se apere (VIDEO)

Judecatorii iCCJ au admis contestatia Elenei Udrea. Aceasta va fi eliberata din arestul preventiv si va fi plasata in arest la domiciliu. Decizia judecatorilor este definitiva. Aceeasi decizie a fost luata si .

Elena Udrea, ELIBERATA din arestul preventiv. Decizia este DEFINITIVA. Udrea i-a multumit lui Basescu ca a crezut in ea

Inalta Curte de Casatie si Justitie judeca, joi, contestatia formulata de avocatii Elenei Udrea cu privire la inlocuirea masurii arestului preventiv cu control judiciar sau arest la domiciliu.

UPDATE: Elena Udrea, speriata din cauza unei scrisori, vrea sa fie eliberata

Elena Udrea a fost dusa de la Penitenciarul Targsor la instanta suprema, care va judeca o contestatie a acesteia la decizia de prelungire a arestului preventiv, avocatul fostului ministru spunand ca aceasta este ingrijorata din cauza scrisorii de amenintare primite in penitenciar.

Elena Udrea, eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu, in arest la domiciliu

Elena Udrea a fost eliberata dupa 72 de zile de arest. Protejata lui Traian Basescu a reusit sa obtina arestul la domiciliu, dupa 10 zile petrecute la Penitenciarul Targsor si alte 62 in arestul central. Imed.

Elena Udrea, la iesirea din penitenciar: Multumesc celor care au avut incredere in mine

Elena Udrea a declarat, la iesirea din Penitenciarul Targsor, ca faptul ca a putut iesi astazi din inchisoare arata ca justitia are o sansa, ca exista profesionisti, oameni curajosi care pot face ca justitia sa fie dreapta, ea multumindu-le celor care.

Elena Udrea, la iesirea din penitenciarul Targsor: Raman in politica, justitia nu trebuie sa insemne razbunare. ii multumesc lui Traian Basescu pentru ca a continuat sa creada in mine

Elena Udrea a parasit, joi, penitenciarul Targsor, in jurul orei 14:00, spunand ca justitia mai are o sansa, avand in vedere ca azi a iesit din arest. Pentru ca eu am putut sa ies azi, avand in vedere.

VIDEO Elena Udrea a iesit din penitenciarul Targsor: Faptul ca am putut sa ies arata ca justitia mai are o sansa. Le multumesc celor care m-au sustinut, in special presedintelui Traian Basescu, care a crezut in mine

Faptul ca eu, Elena Udrea am putut sa ies astazi pe aceasta poarta arata ca justitia mai are o sansa, ca exista oameni profesionisti si curajosi, ca justitia mai poate sa fie dreapta, a declarat astazi fostul ministru la iesirea din penitenciarul de la Targsor, multumind celor care au sustinut-o, in special presedintelui Traian Basescu.

Ruxandra Dragomir: Elena Udrea a fost primita foarte bine la penitenciar. Sta in celula cu trei persoane

Ruxandra Dragomir a declarat, marti, la instanta suprema, ca prieElena Udrea a fost primita foarte bine la Penitenciarul Targsor si ca sta in celula cu trei persoane, exprimandu-si speranta ca prietena sa va fi eliberata din arest.

Ruxandra Dragomir, in drum spre Penitenciarul Targsor: Elena Udrea nu se mai simtea bine. Ma bucur ca a fost eliberata

La aflarea vestii ca Elena Udrea va fi eliberata, Ruxandra Dragomir a plecat spre Penitenciarul Targsor. Fosta tenismena a declarat ca este foarte bucuroasa pentru ca judecatorii inaltei Curti au facut.

Elena Udrea afla astazi daca va fi eliberata

Elena Udrea afla astazi daca poate pleca din penitenciarul Targsor. Udrea a contestat prelungirea arestului preventiv, iar instanta a ramas de marti in pronuntare. Fostul ministru al Turismului a.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,189 seconds )