Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un elev a deschis focul intr-un liceu din SUA. Ce a urmat

Antena3 Antena3,
Un elev a deschis focul intr-un liceu din SUA. Ce a urmat

Un elev a deschis focul, miercuri, cu o arma automata, intr-un liceu din statul american Dakota de Sud, ranindu-l pe directorul institutiei de invatamant, informeaza NBC News, potrivit. continuă pe Antena3

Atac in stil Columbine la un liceu din SUA. Directorul scolii, ranit

Un elev de 16 ani a deschis focul, miercuri, cu o arma automata, intr-un liceu din statul american Dakota de Sud, si l-a ranit pe directorul institutiei de invatamant.

Klaus Iohannis, la intalnirea cu romanii din SUA: Asigurarea votului prin corespondenta in 2016, o dovada de maturizare a clasei politice

La intalnirea cu comunitatea de romani din SUA, presedintele Klaus Iohannis a declarat ca asigurarea votului prin corespondenta la alegerile din 2016 va fi o dovada de maturizare a clasei politice romanesti,.

General Electric transfera 350 de posturi din SUA in Canada

Gigantul industrial american General Electric Co. GE) va inceta productia de motoare pe gaz din Waukesha Wisconsin, SUA) si va muta 350 de posturi de la aceasta unitate la o fabrica noua din Canada, ca sa beneficieze de regimul financiar al acestei tari in materie de export.

O femeie din SUA a fost executata in aceasta dimineata. Crima de poveste la care participase

Dupa o intarziere de cinci ora, o femeie din Statele Unite ale Americii condamnata la moarte a fost executata miercuri dimineata, pentru acuzatia de a fi participat la uciderea sotului ei, scrie CNN. Kelly.

Rusia NU a participat activ la summitul antiterorism din SUA

La summitul pe tema combaterii terorismului organizat marti de Statele Unite in paralel cu Adunarea Generala ONU, Rusia a refuzat sa participe activ. Aceasta decizie reflecta disensiunile dintre Moscova si Washington privind situatia din Siria.

Ce a facut un musulman intr-un mall din Bucuresti. Trecatorii au ramas masca

Moment cu totul neasteptat pe holurile unul mall din Bucuresti! Fara sa-i pese ca este privit, un musulman s-a descaltat si s-a aruncat la pamant ca sa-si spuna rugaciunea, scrie cancan. ro. Clientii veniti la shopping.

Un microbuz s-a rasturnat intr-o localitate din Prahova

Sase persoane au fost ranite, luni, intr-un accident produs pe drumul national 1 A, in judetul Prahova, dupa ce soferul unui microbuz care transporta 12 persoane a pierdut controlul volanului.

Germania: Bataie intre cateva sute de refugiati aflati intr-o tabara din apropiere de Kassel

O cearta cu bataie intre cateva sute de refugiati a izbucnit duminica intr-o tabara de primire din apropiere de Kassel centrul Germaniei). 14 persoane, printre care trei politisti, au fost usor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )