Libnet.ro
UNICEF

21:45

Elicopterul SMURD Iasi a intervenit in Republica Moldova: Accident grav la Briceni!

B1 B1,
Elicopterul SMURD Iasi a intervenit in Republica Moldova: Accident grav la Briceni!

Un echipaj SMURD Iasi a intervenit cu elicopterul in Republica Moldova pentru a transfera un baiat de la spitalul din Briceni la Chisinau, potrivit Agerpres. Prof. dr. Diana Cimpoiesu, coordonatorul SMURD. continuă pe B1

ACCIDENT TERIBIL cu cel putin 35 victime, dupa ce un autocar s-a ciocnit de un camion in Satu Mare: S-a solicitat elicopterul SMURD

Accident grav soldat cu 35 de victime, scrie presa locala din Satu Mare. Circa 35 de persoane au fost ranite in urma unui accident de circulatie petrecut luni dupa-masa pe DN 19, intre localitatile.

Accident grav in judetul Olt! Sase persoane, printre care doi minori si o femeie insarcinata, au fost ranite

Accident grav in judetul Olt! Sase persoane, printre care o gravida in luna a opta, au ajuns la spital in urma accidentului. in accident au fost implicate doua autoturisme, in care.

Igor Dodon: Romania are mari ambitii teritoriale in Republica Moldova. Unele forte se uita la Moldova ca la bucatica lor

Igor Dodon nu se mai opreste in a critica Romania, mai ales in interviurile pe care le are tot mai des pentru presa de la Moscova. De data aceasta, seful statului afirma ca anul 2018 va fi unul dificil, atat din cauza situatiei din Ucraina cat si din cauza ca Romania ar avea mari ambitii teritoriale in Republica Moldova, iar pe langa asta este si membru NATO, accentuand in asa mod respectivele ambitii si sansele de realizare.

Igor Dodon vrea ca Republica Moldova sa devina republica prezidentiala: Oamenii au incredere in presedinte, nu in Guvern

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a declarat ca vrea ca tara sa devina republica prezidentiala si le va cere cetatenilor sa il sustina in modificarea statutului, relateaza Unimedia. In prezent, Republica Moldova este o democratie parlamentara.

Fostul deputat Grigore Petrenco risca sa fie dat in cautare, dupa ce a parasit Republica Moldova

Fostul deputat comunist Grigore Petrenco risca sa fie dat in cautare pentru faptul ca a parasit Republica Moldova, avand interdictia judecatorilor in acest sens.

O companie italiana vrea sa investeasca pana la 4 milioane de euro in Republica Moldova

Compania italiana CEO Industrie Celtex intentioneaza sa investeasca in Republica Moldova. Viceministru al Economiei si Infrastructurii, Vitalie Iurcu, a avut o intrevedere luni, 11 septembrie, cu reprezentantii companiei pentru a stabili oportunitatile de investitii in tara noastra.

Dan Dungaciu: Republica Moldova nu este o miza pentru NATO

Directorul Institutului de Stiinte Politice din Romania, Dan Dungaciu, considera ca Chisinaul nu-si doreste in realitate o aderare la NATO, dar nici pentru NATO Republica Moldova nu ar reprezenta o miza in acest moment.

Nasc si-n Republica Moldova oameni

Mai multi cititori, care nu-mi cunosc defel activitatea de critic si istoric literar, dar insista sa ma traga de urechi, mi-au reprosat duritatea cu care am scris despre elita din Republica Moldova.

Nasc si-n Republica Moldova oameni. Moldovenii nu au nimic de invidiat de la romani

Mai multi cititori, care nu-mi cunosc defel activitatea de critic si istoric literar, dar insista sa ma traga de urechi, mi-au reprosat duritatea cu care am scris despre elita din Republica Moldova - scrie conferentiarul universitar Razvan Voncu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Nasc si-n Republica Moldova oameni. De ce nu au moldovenii nimic de invidiat de la romani

Mai multi cititori, care nu-mi cunosc defel activitatea de critic si istoric literar, dar insista sa ma traga de urechi, mi-au reprosat duritatea cu care am scris despre elita din Republica Moldova,scrie conferentiarul universitar Razvan Voncu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )