Libnet.ro
UNICEF

01:05

eMAG incepe livrarile pentru Black Friday

Playtech Playtech,
eMAG incepe livrarile pentru Black Friday

Black Friday 2015 la eMAG incepe dedimineata, dar se pare ca se cunosc deja unele dintre produsele care vor fi la reducere. Update sambata 1. 25:De putina vreme a fost inchisa aceasta runda de oferte Black Friday 2015 laeMAG, magazinul anunta acum inceperea livrarii comenzilor. Update vineri 22. 30: in oferta de reduceri Black Friday la eMAG [] eMAG incepe livrarile pentru Black Friday Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ofertele eMAG pentru Black Friday 2015: preturi excelente la telefoane

EMAG deruleaza campania de Black Friday o singura zi, incepand din dimineata zilei de 20 noiembrie. Acestea sunt cateva dintre ofertele de care sa profiti.

Ce smartwatch-uri si gadget-uri de fitness gasesti in oferta de Black Friday din aceasta dimineata

EMag si-a publicat in jurul orei 8:30 oferta de Black Friday, lasandu-se mult asteptat in comparatie cu ceilalti retaileri de ITC. In categoria smartwatch si bratari fitness, cel mai mare retailer online ofera reduceri de pana la 50%. Va prezentam.

Catalogul FashionUP pentru Black Friday 2015

FashionUP este unul dintre magazinele axate pe fashion care desfasoara o campanie de Black Friday 2015. Acesta este catalogul partial cu reduceri pentru acest eveniment.

Black Friday 2015 la eMAG: ghidul pentru vanatorii de reduceri

Black Friday 2015 la eMAG a venit cu cel mai util mecanism de cumparare a produselor dintre toate lanturile de retail din tara noasta. Cu ajutorul noii sale aplicatii, lantul de magaine eMAG doreste sa faciliteze procesul de cumparare a produselor pe durata acestui sezon de reduceri. Black Friday 2015 la eMAG vine cu ghid [] Black Friday 2015 la eMAG: ghidul pentru vanatorii de reduceri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la eMAG: televizoarele pe care sa le cumperi la reducere

Black Friday 2015 la eMAG vine cu reduceri importante la diverse electrocasnice, iar televizoarele, sunt de departe cel mai popular produs de interes pentru consumatorul roman. in acest sens, Playtech va aduce lista celor mai convingatoare televizioare pe care le puteti cumpara din la lantul de magazine eMAG cu ocazia acestui Black Friday. Aici gasiti [] Black Friday 2015 la eMAG: televizoarele pe care sa le cumperi la reducere Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie

Laptopurile sunt unele dintre cele mai importante obiecte de uz zilnic pentru romani oriunde ei s-ar afla. Portabilitatea si puterea de procesare a acestora le face un produs preferat in timpul marilor reduceri. Cu ocazia Black Friday 2015 la eMAG, retailerul roman va aduce o gama larga de laptopuri la reduceri extrem de atractive pentru [] Black Friday 2015 la eMAG: Cele mai atractive cinci laptopuri la promotie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Oferte F64 de Black Friday 2015: de la DSLR-uri de top la telefoane ieftine

Ofertele F64 pentru Black Friday 2015 incep cu o reducere de 5. 000 de lei la o camera foto de la Nikon. Altfel, mai sunt cateva produse pe care le-ai putea alege.

Black Friday 2015: Cati bani vei ajunge sa cheltui in Vinerea Reducerilor

Bugetul online alocat de romani pentru Black Friday 2015 va atinge o medie cu peste o treime mai mare fata de cel de anul trecut, estimeaza NETOPIA mobilPay. Apetitul consumatorilor pentru preturile scazute anuntate deja de retailerii online va impacta si numarul total de plati digitale realizate pe teritoriul Romaniei, acesta urmand sa creasca cu [] Black Friday 2015: Cati bani vei ajunge sa cheltui in Vinerea Reducerilor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Seful Fan Courier, despre Black Friday: Suntem pregatiti sa livram comenzile. Am lucrat la acest proiect sase luni [VIDEO]

Adrian Mihai, unul dintre actionarii companiei de curierat Fan Courier, explica in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 cum s-a pregatit pentru Black Friday, perioada pe care o descrie ca fiind o sarbatoare a consumatorilor.

Seful FAN Courier, despre Black Friday: Suntem pregatiti sa livram comenzile. Am lucrat la acest proiect sase luni [VIDEO]

Adrian Mihai, unul dintre actionarii companiei de curierat FAN Courier, explica in cadrul emisiunii WALL-STREET 360 cum s-a pregatit pentru Black Friday, perioada pe care o descrie ca fiind o sarbatoare a consumatorilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )