Libnet.ro
UNICEF

06:00

Emily Burghelea, din nou la TV. A semnat imediat dupa demisia de la Antena 1

Playtech Playtech,
Emily Burghelea, din nou la TV. A semnat imediat dupa demisia de la Antena 1

Scandalul dintre echipa Acces Direct si fosta asistenta, Emily Burghelea, pare sa mocneasca. Pe frumoasa blondina ar astepta-o un proces greu, iar de teama ca fiecare postare facuta pe internet o poate costa scump in instanta, aceasta a decis sa nu mai vorbeasca despre cele intamplate atat pe platourile de filmare, cat si in spatele . continuă pe Playtech

Emily Burghelea revine pe micile ecrane. in cadrul carei emisiuni va putea fi vazuta fosta asistenta de la Acees Direct (FOTO)

Emily Burghelea revine pe micile ecrane, insa nu la postul de televiziune Antena 1. Fosta asistenta de la Acces Diresct a semnat cu o alta televiziune. Aceasta a devenit celebra in Romania dupa ce a.

EXCLUSIV Motivul pentru care Vulpita a fost data afara de la Acces Direct. Cati bani a luat in sase luni si ce legatura are Emily Burghelea cu decizia Mirelei Vaida

Telenovela Vulpita s-a sfarsit, dupa sase luni de emisie zilnica. Concedierea sotilor Stegaru a fost una cu scandal, iar impact. ro are toate detaliile. Vulpita, urmarita zilnic de milioane de telespectatori in ultimele sase luni, ratingul emisiunii Acces Direct Antena 1) a explodat, dupa ce, pe micile ecrane au aparut Veronica si Viorel Stegaru, doi soti .

Din ce a ajuns sa castige bani astazi Andreea Raducan. Cu ce se ocupa dupa demisia de onoare din fruntea gimnasticii romanesti

Andreea Raducan, in varsta de 36 de ani, fostul presedinte al Federatiei de Gimnastica, a vorbit despre situatia sportului la care a excelat. Astfel, dupa doi ani si jumattae petrecuti in fruntea gimmnasticii romanesti, aceasta si-a dat demisia de onoare, iar motivul acestei decizii a fost ratarea calificarii la Jocurile Olimpice de la Tokyo de .

A ajuns la spital imediat dupa ce a folosit dezinfectant de maini. Si nici macar nu l-a baut!

Un american a ajuns la spital imediat dupa ce si-a dezinfectat mainile pentru a respecta masurile de combatere a coronavirusului la intrarea intr-o banca.

UE saluta reluarea dialogului intre Serbia si Kosovo: Din nou pe drumul cel bun

Dialogul dintre Serbia si Kosovo, intrerupt timp de aproape un an si jumatate, este din nou pe drumul cel bun, a apreciat reprezentantul special al UE pentru Balcanii Occidentali, Miroslav Lajcak, dupa o videoconferinta purtata duminica sub auspiciul UE intre presedintele sarb Aleksandar Vucici si premierul kosovar Avdullah Hoti.

Catalin Scarlatescu s-a ingrasat din nou. Cum arata acum celebrul jurat de la Chefi la Cutite

Catalin Scarlatescu, degustand prea mult, a inceput din nou sa se ingrase. Catalin Scarlatescu s-a ingrasat din nou. Cum arata acum celebrul jurat de la Chefi la Cutite Juratul de la Chefi la Cutite a lansat acum cateva luni un proiect. Este vorba de o bucatarie virtuala, de unde se pot comanda meniuri pentru evenimente .

Mii de bulgari, din nou in strada impotriva guvernului

Mii de bulgari au iesit in strada duminica pentru a patra seara consecutiv protestand impotriva coruptiei si cerand demisia guvernului conservator al prim-ministrului Boiko Borisov.

UPDATE Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID, pentru prima data dupa 4 luni Firea: Nu se vor putea face internari de vineri

Spitalul Colentina din Bucuresti preia din nou pacienti non-COVID incepand de astazi, la 4 luni dupa ce a fost desemnat spital de suport COVID si nu a mai primit alte tipuri de pacienti. Directia de Sanatate Publica Bucuresti a emis avizul temporar pentru functionarea unitatii medicale in regim deschis, atat pentru pacientii COVID, cat si pentru cei care necesita tratament de specialitate pentru alte patologii.

Noi proteste in Bulgaria dupa ce prim-ministrul refuza din nou sa demisioneze

Protestele la Sofia impotriva prim-ministrului bulgar Boiko Borisov si guvernului sau au fost reluate miercuri noapte, la cateva ore dupa ce el a respins cererea sefului statului Rumen Radev ca premierul si cabinetul sau sa demisioneze.

PSD ameninta din nou cu motiunea de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, ieri, ca social-democratii vor depune o motiune de cenzura la adresa Guvernului Orban si demersul va reusi suta la suta. El a precizat ca momentul cand va fi initiat demersul va fi stabilit intr-o sedinta a Comitetului Exexcutiv National al formatiunii politice, dupa discutii cu liderii celorlalte partide parlamentare care nu sustin Executivul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )