Libnet.ro
UNICEF

08:46

Emvio este primul smartwatch care iti masoara nivelul de stres [VIDEO]

Playtech Playtech,
Emvio este primul smartwatch care iti masoara nivelul de stres [VIDEO]

Pentru ca stilul nostru de viata alert se manifesta si printr-un nivel de stres foarte ridicat, un nou smartwatch intitulat Emvio s-ar putea sa ne ajute. intr-o perioada in care suntem asaltati cu ceasuri inteligente de la producatori mai mult sau mai putin cunoscuti, este bine de stiut ca exista si unele companii care incearca []. continuă pe Playtech

Talk to the bomb, spectacolul care iti aduce vara inapoi, se joaca sambata la Godot Cafe Teatru

Talk to the bomb, spectacolul care iti aduce vara inapoi, dupa textul Rucsandrei Pop, in regia Lalei Misosniky, trimite spectatorii direct pe malul marii in povestea unui triunghi amoros nascut pe plaja din Vama anului 2001. Spectacolul se joaca vineri, 28 martie, de la ora 19. 00, la Godot Cafe-Teatru, sala SubScena.

Fotografia care iti va frange INIMA. S-a PREDAT, crezand ca aparatul foto este o arma

O imagine de-a dreptul tulburatoare circula pe retelele de socializare, demonstrand ca lumea in care traim este departe de a fi un loc al sigurantei. Fotografia a fost facuta in Siria, iar acest copil, de.

6 idei preconcepute despre casnicie care iti pot ruina relatia

Casnicia este considerata cea mai sacra uniune dintre noi oameni. Insa, exista si cazuri in care aceasta casnicie este doar de fatada sau doar pentru a respecta anumite standarde sociale. Iata 6 idei preconcepute despre.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )