Libnet.ro
UNICEF

01:05

Epava navei Rostock blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

România Liberă România Liberă,
Epava navei Rostock blocheaza aderarea Romaniei la Spatiul Schengen

Dupa zece ani de la scoaterea la suprafata, epava navei Rostock este in continuare un obstacol, de aceasta data blocand aderarea tarii noastre la Spatiul Schengen. Blocajul a intervenit din cauza refuzului statului roman de a plati cele 12 milioane de euro pe care le datoreaza consortiului olandez care a realizat operatiunea de ranfluare, cum este denumita in termeni marinaresti scoaterea la suprafata a unei epave. continuă pe România Liberă

Parlamentul olandez nu sustine, in acest moment, aderarea Romaniei la Schengen

Parlamentul olandez nu sustine, momentan, aderarea Romaniei la Schengen, deoarece considera ca Bucurestiul nu a implementat toate cerintele initiale pentru a deveni membru al UE, a declarat ambasadorul Matthijs van Bonzel, adaugand ca exista o legatura intre Schengen si respectarea standardelor europene.

Parlamentul olandez nu sustine, in acest moment, aderarea Romaniei la Schengen

Parlamentul olandez nu sustine,momentan,aderarea Romaniei la Schengen,deoarece considera ca Bucurestiul nu a implementat toate cerintele initiale pentru a deveni membru al UE,a declarat ambasadorul Matthijs van Bonzel,adaugand ca exista o legatura intre Schengen si respectarea standardelor europene.

Ambasadorul Olandei: Parlamentul olandez NU sustine aderarea Romaniei la Schengen

Parlamentul olandez nu sustine, momentan, aderarea Romaniei la Schengen, deoarece considera ca Bucurestiul nu a implementat toate cerintele initiale pentru a deveni membru al UE, a declarat ambasadorul Matthijs.

Ambasadorul Olandei la Bucuresti: in acest moment, aderarea Romaniei la Schengen nu este sustinuta de Parlamentul olandez

Ambasadorul Olandei la Bucuresti a afirmat Parlamentul tarii sale nu sustine, momentan, aderarea Romaniei la Schengen, considerand ca Bucurestiul nu a implementat toate cerintele initiale pentru a deveni membru.

VIDEO Ambasadorul Olandei la Bucuresti: Parlamentul olandez nu sustine, in acest moment, aderarea Romaniei la Schengen

Parlamentul olandez nu sustine, momentan, aderarea Romaniei la Schengen, deoarece considera ca Bucurestiul nu a implementat toate cerintele initiale pentru a deveni membru al UE, a declarat ambasadorul Matthijs van Bonzel, adaugand ca exista o legatura intre Schengen si respectarea standardelor europene. Intrebat daca Olanda sustine sau nu aderarea Romaniei la Schengen, ambasadorul Matthijs van Bonzel a declarat: In acest moment, aderarea nu este sustinuta de Parlamentul olandez pentru ca Parlamentul nu considera ca Romania a implementat toate cerintele initiale pentru a deveni stat membru al Uniunii Europene.

Olanda nu sustine aderarea Romaniei la Schengen

Olanda nu sustine, in acest moment, aderarea Romaniei la Spatiul Schengen pentru ca Romania nu a implementat toate cerintele initiale pentru a intra in Uniunea Europeana, a declarat Matthijs van Bonzel, ambasadorul Olandei la Bucuresti.

Propunerea Parisului pentru sporirea masurilor antiteroriste: reintroducerea controlului pe aeroporturile din Spatiul Schengen

Ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, a propus in cadrul ultimei intalniri cu omologii sai din Uniunea Europeana, introducerea controalelor sistematice al tuturor cetatenilor europeni din statele membre pe aeroporturile din spatiul Schengen. Masura ar viza intarirea politicilor antiteroriste la nivel European.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )