Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ernst Young devine EY

Hotnews Hotnews,
 Ernst Young devine EY

Ernst Young devine EY dupa ce a trecut printr-un proces de rebranding la nivel global, prin care compania si-a redefinit numele, logo-ul si tagline-ul. Aceasta redefinire a identitatii vizuale vine sa reflecte noua strategie a companiei, Vision 2020. EY isi doreste sa construiasca impreuna cu angajatii si partenerii sai un mediu de afaceri bazat pe incredere, sustenabilitate si leadership. De aceea, pentru noi este important sa livram servicii de cea mai buna calitate si sa contribuim la reconstruirea increderii in pietele de capital si in economiile din intreaga lume. La EY formam o generatie de lideri de business, care aduc rezultate sustenabile in societate. Astfel, dorim sa construim o lume mai eficienta, responsabila si colaborativa, atat pentru cei 167. 000 de angajati EY, cat si pentru clientii si comunitatile pentru care lucram in intreaga lume, explica Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania. continuă pe Hotnews

Rebranding: Ernst Young devine EY

Compania de consultanta Ernst Young trece printr-un proces de rebranding la nivel global, prin care compania isi redefineste numele, logo-ul si tagline-ul.

Ernst Young confirma: Gabriel Sincu se alatura echipei EY in calitate de director executiv

Ernst Young a anuntat ca Gabriel Sincu s-a alaturat echipei EY in calitate de director executiv in cadrul departamentului de asistenta fiscala, confirmand astfel stirea data de Wall-Street. ro inca de acum trei saptamani cu privire la plecarea.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )