Libnet.ro
UNICEF

00:07

El este singurul barbat din viata Madalinei Ghenea! VIDEO

ADPM ADPM,
El este singurul barbat din viata Madalinei Ghenea! VIDEO

Desi s-a spus recent ca s-ar iubi cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, Madalina Ghenea le-a aratat amicilor ei virtuali, de pe Instagram, cine este singurul barbat din viata ei! . continuă pe ADPM

Sorin Zlat, singurul pianist din afara Sua care a obtinut Marele Premiu la The Great American Jazz Piano Competition

Sorin Zlat a participat Concursul International de Jazz de la Jacksonville, Florida - Jacksonville Jazz Piano Competition 2015 The Great American Jazz Piano Competition), unul dintre cele mai prestigioase concursuri de jazz din America, si a obtinut Marele Premiu. Este pentru prima oara in istoria concursului de peste 30 de ani cand un muzician roman castiga acest premiu . Deasemenea este pentru prima data cand juriul acorda acest premiu unui pianist din afara Statelor Unite ale Americii. Sorin Zlat, care este in plus si clarinetist si compozitor, confirma rezulatele excelente pe care le-a avut in ultimii ani. Pe 5 iulie va participa la un alt extreme de important concurs, si anume, competitia de pian solo ce va avea loc in cadrul renumitului festival de jazz din Elvetia Parmigiani Montreux Jazz Festival .

Magistratii Curtii Supreme decid marti daca se mentine masura arestului la domiciliu in cazul inculpatilor din dosarul Bica 2 (VIDEO)

Fosta sefa antimafia, Alina Bica ajunge din nou in fata instantei. Magistratii Curtii Supreme iau in discutie astazi masurile preventive ale inculpatilor din dosarul in care fosta sefa DIICOT este.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )