Libnet.ro
UNICEF

22:00

LIVE TEXT. EURO 2016. Romania egalata de Elvetia. Scor FINAL 1-1

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. EURO 2016. Romania egalata de Elvetia. Scor FINAL 1-1

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va juca, miercuri seara, al doilea meci din cadrul Grupei A, a Campionatului European de Fotbal. Astfel, tricolorii vor intalni echipa nationala a Elvetiei, pe stadionul Parc de Prince. Meciul incepe la ora 19. continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. EURO 2016. Tricolorii intalnesc, miercuri seara, nationala Elvetiei

Echipa nationala de fotbal a Romaniei va juca, miercuri seara, al doilea meci din cadrul Grupei A, a Campionatului European de Fotbal. Astfel, tricolorii vor intalni echipa nationala a Elvetiei, pe stadionul Parc de Prince. Meciul incepe la ora 19.

EURO 2016: Romania a incheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat cu Elvetia

Romania a terminat cu o remiza meciul disputat cu Elvetia, pe stadionul 'Parc des Princes' din Paris, in Grupa A la EURO 2016. Tricolorii au deschis scorul prin Bogdan Stancu, in .

EURO 2016. Romania - Elvetia. Veste proasta pentru suporterii nationalei

Fanii nationalei Romaniei se pregatesc intens pentru a doua partida a echipei noastre la Euro 2016, astazi, de la ora 19. 00, contra Elvetiei. Tricolorii vor juca tot la Paris, dar nu pe Stade de France, ci .

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

EURO 2016: Romania termina la egalitate cu Elvetia, scor 1-1, dupa ce a condus printr-un penalty transformat de Stancu (VEZI GOLURILE)

Dupa impresia frumoasa lasata in meciul de debut, pierdut cu 2-1 in fata francezilor, Romania continua sa spere la actualul Campionat European. Tricolorii au terminat la egalitate meciul.

EURO 2016: Franta si Elvetia, fruntasele Grupei A

Editia din acest an a Campionatului European din Franta este prima din istorie in care la Euro sunt prezente 24 de echipe, iar in fazele eliminatorii se vor califica, pe langa primele doua clasate din fiecare grupa, si cele mai bune patru locuri trei.

EURO 2016. Germania invinge Ucraina, scor 2-0

Selectionata Germaniei a invins cu scorul de 2-0 1-0) reprezentativa Ucrainei, intr-o partida din cadrul Grupei C a Campionatului European de fotbal - EURO 2016, disputata duminica seara pe stadionul.

Romania - Elvetia 1-1. Primul punct obtinut de tricolori la EURO 2016

Meciul dintre Romania si Elvetia s-a incheiat 1-1, in a doua partida de la EURO 2016. ROMANIA - ELVETIA LIVE 1-1, min 74. Shaqiri incearca o foarfeca laterala.

ROMANIA-ELVETIA LIVE - EURO 2016 1-1: Elvetia domina finalul de meci

Mai bine de o mie de suporteri tricolori participa la parada fanilor catre Parc des Princes, eveniment organizat in premiera pentru romani la acest turneu.

Adevarul Live, EURO 2016: o zi pana la meciul Romania Elvetia! Planul lui Iordanescu pentru calificare

Emisiunea Adevarul Live de la ora 14. 00 va fi gazda unor discutii despre Campionatul European de Fotbal. in direct de la Paris, Amir Kiarash ne va da ultimele vesti din tabara tricolorilor inaintea confruntarii dintre Romania si Elvetia de maine seara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )