Libnet.ro
UNICEF

21:30

Euro isi schimba infatisarea. Banca Centrala Europeana a prezentat noua serie de bancnote

Antena3 Antena3,
Euro isi schimba infatisarea. Banca Centrala Europeana a prezentat noua serie de bancnote

Moneda comuna europeana capata o fata noua. Conducerea Bancii Centrale Europene a prezentat noua serie de bancnote euro, care urmeaza sa fie pusa in circulatie in urmatorii ani. Cea dintai va fi bancnota. continuă pe Antena3

Euro are o fata noua. Banca Centrala Europeana a prezentat noua serie de bancnote

Moneda comuna europeana capata o fata noua. Conducerea Bancii Centrale Europene a prezentat noua serie de bancnote euro, care urmeaza sa fie pusa in circulatie in urmatorii ani. Cea dintai va fi bancnota.

Analiza Bruegel: Secretarul Trezoreriei SUA a gasit numarul de telefon al Europei

Una dintre principalele puncte slabe ale Uniunii Europene este lipsa unui lider puternic. O analiza a intalnirilor si telefoanelor secretarului Trezoreriei SUA arata ca, din oligarhia de presedinti si comisari UE, exista o institutie catre care Timothy Geithner se indreapta pentru consultari mai mult decat catre altete: Banca Centrala Europeana, scrie Der Spiegel citand datele compilate de think-thank-ul economic Bruegel.

BCE va lansa o noua serie de bancnote euro incepand din 2013

Banca Centrala Europeana BCE) va introduce progresiv, incepand din luna mai a anului urmator, o a doua serie de bancnote euro, potrivit presedintele BCE, Mario Draghi, arata HotNews. ro.

BCE va lansa o noua serie de bancnote euro incepand din 2013

Banca Centrala Europeana BCE) va introduce progresiv, incepand din luna mai 2013, o a doua serie de bancnote euro, a anuntat presedintele BCE Mario Draghi in conferinta de presa lunara, sustinuta joi la Frankfurt, transmite AFP.

PREMIERA. Chipul unei femei, pe noua serie de bancnote Euro.

Banca Centrala Europeana va lansa, de anul viitor, o noua serie de bancnote euro. Acestea vor contine, pentru prima data, chipul unei femei, zeita Europa, personajul mitologic de la care provine si numele batranului continent, scrie Realitatea. net Dupa o analiza atenta, specialistii Bancii Centrale Europene au decis ca noua serie de bancnote euro trebuie neaparat sa aiba chipul unei persoane, element comun aproape tuturor monedelor lumii. Am ales-o pe Europa pentru ca, in cele din urma, .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )