Libnet.ro
UNICEF

09:17

Europa League: Pandurii - Hapoel Tel-Aviv 1-1

Hotnews Hotnews,
 Europa League: Pandurii - Hapoel Tel-Aviv 1-1

Formatia Pandurii Targu-Jiu a remizat, scor 1-1, la Cluj, impotriva celor de la Hapoel Tel-Aviv, in turul trei preliminar al Europa League. continuă pe Hotnews

LIVETEXT Pandurii-Hapoel Tel Aviv 1-0. Dan Nistor deschide scorul, profitand de o mare greseala a portarului israelian

Pandurii-Hapoel Tel Aviv este meciul care conteaza pentru prima mansa a turului trei preliminar al Europa League. Gorjenii tintesc o victorie pentru a-si usura misiunea in returul de la Tel Aviv in drumul catre play-off. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

LIVETEXT Pandurii-Hapoel Tel Aviv 1-1. Oaspetii executa impecabil o lovitura libera si restabilesc egalitatea

Pandurii-Hapoel Tel Aviv este meciul care conteaza pentru prima mansa a turului trei preliminar al Europa League. Gorjenii tintesc o victorie pentru a-si usura misiunea in returul de la Tel Aviv in drumul catre play-off. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

Pandurii-Hapoel Tel Aviv 1-1. Calificarea se va decide in infernul de la Tel Aviv

Pandurii-Hapoel Tel Aviv a fost cel mai dificil meci al gorjenilor in actuala campanie europeana. in prima mansa a turului trei preliminar, echipa lui Pustai a scos doar o remiza, scor 1-1, pe Cluj Arena si are nevoie de multa sansa in returul de joia viitoare, de la Tel Aviv, pentru a spera la calificarea in play-off.

Pandurii intalneste in turul III din Europa League pe Hapoel Tel Aviv

Pandurii Targu Jiu joaca in aceasta seara, pe Cluj Arena, cu Hapoel Tel Aviv, in turul 3 preliminar al Europa League.

Europa League: Pandurii Targu Jiu - Hapoel Tel Aviv, 1-1

Pandurii Targu Jiu a terminat, joi, pe teren propriu, la egalitate partida cu Hapoel Tel Aviv, scor 1-1, din turul trei preliminar al Europa League. Romanii au deschis scorul in minutul 4, cand Dan Nistor a inscris.

Avancronica Pandurii Tg. Jiu - Hapoel Tel Aviv (LIVE 21:00)

Pandurii Targu Jiu joaca prima mansa din Turul 3 preliminar al Ligii Europa contra celor de la Hapoel Tel Aviv, pe Cluj Arena, de la ora 21:00. Va fi un dezavantaj faptul ca joaca in deplasare partida de acasa. Israelienii formeaza o echipa redutabila, ce a adunat 13 titluri de campioana.

Pandurii obtine la mare lupta un egal cu Hapoel

Echipa Pandurii Tg. Jiu nu a reusit sa valorifice intr-o victorie terenul propriu de la Cluj in partida cu Hapoel Tel Aviv din prima mansa a turului 3 preliminar al Europa League.

Pandurii acuza oboseala dupa 1-1 cu Hapoel

Pandurii Tg. Jiu a dat de greu, joi seara, pe teren propriu contra israelienilor de la Hapoel Tel-Aviv in prima mansa a turului 3 preliminar. Vicecampioana Romaniei a scos un 1-1 care o mentine totusi in cursa pentru calificarea in playoff.

Europa League: Astra, Petrolul si Pandurii joaca azi - Programul disputelor

Astra va fi prima echipa din Liga 1 care va evolua in turul trei preliminar al Europa League. Formatia din Giurgiu se va duela, de la ora 18:00, cu AS Tren269;in, din Slovacia. Petrolul vs Vitesse Olanda) va debuta la ora 19:00, in timp ce Pandurii vs Hapoel Tel-Aviv Israel) va incepe la ora 21:00.

Zi de foc pentru echipele romanesti: Petrolul, Astra si Pandurii isi joaca azi sansele in Europa League

Cele trei echipe romanesti care evolueaza in Europa League isi disputa astazi meciurile din cupele europene, dupa cum urmeaza: Petrolul Ploiesti - Vitesse 19. 00), Trencin - Astra Giurgiu 18. 00) si Pandurii Targu Jiu - Hapoel Tel Aviv 21.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )