Libnet.ro
UNICEF

09:31

Europa League: Pandurii Targu Jiu - Hapoel Tel Aviv, 1-1

B1 B1,
Europa League: Pandurii Targu Jiu - Hapoel Tel Aviv, 1-1

Pandurii Targu Jiu a terminat, joi, pe teren propriu, la egalitate partida cu Hapoel Tel Aviv, scor 1-1, din turul trei preliminar al Europa League. Romanii au deschis scorul in minutul 4, cand Dan Nistor a inscris. continuă pe B1

Avancronica Pandurii Tg. Jiu - Hapoel Tel Aviv (LIVE 21:00)

Pandurii Targu Jiu joaca prima mansa din Turul 3 preliminar al Ligii Europa contra celor de la Hapoel Tel Aviv, pe Cluj Arena, de la ora 21:00. Va fi un dezavantaj faptul ca joaca in deplasare partida de acasa. Israelienii formeaza o echipa redutabila, ce a adunat 13 titluri de campioana.

Zi de foc pentru echipele romanesti: Petrolul, Astra si Pandurii isi joaca azi sansele in Europa League

Cele trei echipe romanesti care evolueaza in Europa League isi disputa astazi meciurile din cupele europene, dupa cum urmeaza: Petrolul Ploiesti - Vitesse 19. 00), Trencin - Astra Giurgiu 18. 00) si Pandurii Targu Jiu - Hapoel Tel Aviv 21.

Pandurii intalneste in turul III din Europa League pe Hapoel Tel Aviv

Pandurii Targu Jiu joaca in aceasta seara, pe Cluj Arena, cu Hapoel Tel Aviv, in turul 3 preliminar al Europa League.

Europa League: Pandurii - Hapoel Tel-Aviv 1-1

Formatia Pandurii Targu-Jiu a remizat, scor 1-1, la Cluj, impotriva celor de la Hapoel Tel-Aviv, in turul trei preliminar al Europa League.

LIVETEXT Pandurii-Hapoel Tel Aviv 1-0. Dan Nistor deschide scorul, profitand de o mare greseala a portarului israelian

Pandurii-Hapoel Tel Aviv este meciul care conteaza pentru prima mansa a turului trei preliminar al Europa League. Gorjenii tintesc o victorie pentru a-si usura misiunea in returul de la Tel Aviv in drumul catre play-off. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

LIVETEXT Pandurii-Hapoel Tel Aviv 1-1. Oaspetii executa impecabil o lovitura libera si restabilesc egalitatea

Pandurii-Hapoel Tel Aviv este meciul care conteaza pentru prima mansa a turului trei preliminar al Europa League. Gorjenii tintesc o victorie pentru a-si usura misiunea in returul de la Tel Aviv in drumul catre play-off. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari partida in format livetext.

Pandurii-Hapoel Tel Aviv 1-1. Calificarea se va decide in infernul de la Tel Aviv

Pandurii-Hapoel Tel Aviv a fost cel mai dificil meci al gorjenilor in actuala campanie europeana. in prima mansa a turului trei preliminar, echipa lui Pustai a scos doar o remiza, scor 1-1, pe Cluj Arena si are nevoie de multa sansa in returul de joia viitoare, de la Tel Aviv, pentru a spera la calificarea in play-off.

Liga I: Petrolul Ploiesti - Pandurii Targu Jiu, scor 1-1. Grozav rateaza un penalty in finalul jocului

Formatia Petrolul Ploiesti a incheiat la egalitate, scor 1-1 0-0), meciul sustinut, luni, pe teren propriu, in compania echipei Pandurii Targu Jiu, in etapa a doua a Ligii I, potrivit Mediafax. Pentru Petrolul a marcat Dore '85, iar pentru Pandurii a inscris Bohale '80. Petrolul a avut sansa sa ia toate cele trei puncte chiar in ultimele minute de joc, dar Grozav a incercat o scarita de la punctul cu var si a ratat o victorie importanta pentru gazari.

Liga I: Petrolul Ploiesti - Pandurii Targu Jiu, 1-1

Petrolul Ploiesti a incheiat, luni, pe teren propriu, la egalitate partida cu Pandurii Targu Jiu, scor 1-1, in cadrul celei de-a doua etape din Liga I. Oaspetii au deschis scorul in minutul 80, prin Bohale, cu un.

Pandurii obtine la mare lupta un egal cu Hapoel

Echipa Pandurii Tg. Jiu nu a reusit sa valorifice intr-o victorie terenul propriu de la Cluj in partida cu Hapoel Tel Aviv din prima mansa a turului 3 preliminar al Europa League.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )