Libnet.ro
UNICEF

13:45

Europa League: Steaua - Aalborg 6-0

România Liberă România Liberă,
Europa League: Steaua - Aalborg 6-0

Europa League Steaua - Aalborg 6 - 0 / Seara magica. Steaua reuseste scorul serii in Europa/Keseru, hat-trick in doar 11 minute

Steaua Bucuresti a avut o repriza secunda de vis, joi seara, impotriva danezilor de la Allborg, marcand de 6 ori. A fost o seara a recordurilor, stelistii reusind cea mai categorica victorie inregistrata in istoria grupelor EL potrivit digisport), iar Keseru cel mai rapid hat-trick doar 11 minute). Daca prima repriza a fost una mai degraba ingrijoratoare, danezii avand ocaziile mai mari, spusele lui Galca ca Steaua va marca multe goluri s-au adeverit dupa pauza cand Sanmartean 51'), Raul Rusescu cu o dubla 59' si 73') si Keseru cu un hat-trick 65', 71' si 73') au adus victoria. Ramane insa regretul tribunelor goale. Costel Galca, antrenor Steaua: Trebuie sa fim realisti, Aalborg ne-a creat multe probleme in prima repriza, dar am schimbat totul in repriza secunda.

Steaua: Intai unghiute si apoi ochisori

Steaua intra astazi in grupele Europa League. Multi au fost incantati sezonul trecut de aparitia Stelei in Liga Campionilor. Faptele au aratat un esec total cu interes meci de la meci, ajuns la final spre zero. Acum, Steaua are posibilitatea sa obtina si rezultate intr-o competitie mult mai corecta pentru nivelul ei si sa ridice un mult mai mare grad de interes. Tinta trebuie sa fie finala.

LIVE EUROPA LEAGUE Dinamo Zagreb-Astra (20:00) si Steaua-Aalborg (22:05)

Onlinesport transmite livetext, joi seara, partidele de debut ale celor doua echipe romanesti in grupele Europa League:Dinamo Zagreb-Astra 20:00) si Steaua-Aalborg 22:05).

Victorii pentru Aalborg si Dinamo Zagreb in campionat, inainte de meciurile cu Steaua si Astra din Europa League

Astra si Steaua au de ce sa se teama inainte de debutul in Europa League. Echipele cu care se vor duela joi, 18 septembrie, in prima etapa a grupelor, au castigat meciurile jucate in campionatele din Danemarca, respectiv Croatia.

Programul meciurilor din prima etapa a grupelor Europa League. Maraton de transmisii la TV

Joi seara se va disputa prima etapa a grupelor Europa League care programeaza 24 de partide. Astra si Steaua sunt singurele echipe romanesti care vor reprezenta Romania in aceasta competitie, ele urmand sa joace in aceasta runda cu Dinamo Zagreb, respectiv Aalborg.

Steaua - Aalborg ramane 100% fara spectatori

UEFA a decis la inceputul acestei saptamani ca meciul Steaua - Aalborg de pe Arena Nationala sa se joace fara nici un spectator.

Steaua a ratat Liga Campionilor, dar poate castiga bani frumosi si din Europa League daca are un parcurs lung

UEFA a anuntat ca echipa care va castiga in acest sezon Europa League poate incasa o suma de pana la 10 milioane de euro, exceptand veniturile obtinute din cota de market pool drepturi de televizare). Astfel, daca vor avea un parcurs cat mai lung, Astra si Steaua isi pot rotunji serios bugetele in aceasta toamna.

Astra pierde rusinos la debutul in grupele Europa League

Vicecampioana Romaniei a fost tavalita serios la Zagreb, scor 5-1, de echipa care a scos Petrolul din playoff-ul Europa League. Dinamo Zagreb a lovit de trei ori in prima repriza, de fiecare data prin algerianul Soudani, completat de Henriquez si Coric in actul secund. Golul de onoare a fost inscris de Aurelian Chitu, la meciul de debut al Astrei in grupele acestei competitii.

Europa League: Brigada de arbitri din Rusia la meciul Steaua - Aalborg

Meciul dintre Steaua Bucuresti si formatia daneza Aalborg, programat joi seara, pe Arena Nationala, in prima etapa a grupelor Ligii Europa, va fi arbitrat de o brigada din Rusia, cu Vladislav Bezborodov la centru, informeaza uefa. com.

Live Text: Steaua- Aalborg 0-0, in grupele Ligii Europa

Steaua se consoleaza cu grupele Ligii Europa, dupa ce a ratat calificarea in grupele Ligii Campionilor. Steaua joaca azi in prima etapa a grupelor Ligii Europa cu danezii de la Aalborg, dar fara suporteri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2551 seconds )