Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europenii care stau online pe tablete cheltuie mai mult decat cei care acceseaza Internetul de pe alte dispozitive

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Europenii care stau online pe tablete cheltuie mai mult decat cei care acceseaza Internetul de pe alte dispozitive

Conform studiului Mediascope*, realizat de IAB Europe, europenii care detin tablete cumpara si cheltuie mai mult decat cei care acceseaza Internetul de pe alte dispozitive de navigare online. Pe o perioada de 6 luni, utilizatorii europeni de tablete au. continuă pe Wall-Street Ro

TOP: Domeniile in care s-a scumpit cel mai mult forta de munca

Costul orar al fortei de munca din Romania, ajustata dupa numarul zilelor lucratoare, a crescut cu 7,16% in intervalul iulie-septembrie comparativ cu perioada similara a anului anterior. Vezi care sunt domeniile cu cele mai importante evolutii,.

Romania exporta busteni si importa hartie. Exporta grau si importa biscuiti. Ca sa produca 1000 de euro PIB cheltuie de aproape 3 ori mai mult ca statele europene. Asta competitivitate!

Romania pare sa nu aiba nicio strategie, cata vreme exporta busteni si importa hartie. Suntem de asemenea exportatori de grau si importatori de biscuiti. Mai mult, importam sare si nu in ultimul rand, reziduuri alimentare. Iar ca sa producem 1000 de euro PIB, cheltuim de 2,7 ori mai multa energie ca media statelor europene. Cum sa devii competitiv?, a declarat luni Ionut Dumitru la o conferinta desfasurata la BNR si organizata de revista Finantistii.

Angelina Jolie, gata sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia

Angelina Jolie a anuntat ca este pregatita sa renunte la actorie pentru a petrece mai mult timp cu familia, informeaza The Sun. in varsta de 37 de ani, Jolie spune ca este gata sa intoarca spatele.

Oficial: Germania are cel mai mult de castigat dintr-o Europa unita

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul.

Ministrul german de Finante: Nimeni nu profita mai mult de pe urma Europei decat Germania

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul.

Nimeni nu profita mai mult de pe urma Europei decat Germania

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul de ajutor financiar pentru Grecia, transmite Realitatea. net.

Stat vs. contribuabili. Cine castiga mai mult de pe urma sistemului TVA la incasare?

Noul sistem de TVA la incasare, care trebuie implementat obligatoriu de contribuabilii care au o cifra de afaceri de pana la 500. 000 de euro, nu le aduce acestora avantaje considerabile, insa vine cu siguranta cu multe dificultati in aplicare, scrie.

3 moduri sa mentii erectia pentru mai mult timp

Oare medicamentele care promit miracole si erectii spectaculoase chair fac ceea ce promit?! Specialistii sustin ca nu e tocmai asa. Si ca pe termen lung, dimpotriva, ele pot dauna sanatatii si barbatii se pot confunta.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )