Libnet.ro
UNICEF

07:15

Eurovision 2014 va fi prezentat de Pilou Asbak, starul Borgen, un serial danez premiat cu BAFTA

Adevărul Adevărul,
Eurovision 2014 va fi prezentat de Pilou Asbak, starul Borgen, un serial danez premiat cu BAFTA

Actorul danez Pilou Asbak, interpretul strategului media Kasper Juul din Borgen, un serial distins cu premiul BAFTA in 2012, va prezenta concursul european Eurovision, ce va avea loc in mai, la BW Arena din Copenhaga, informeaza eurovision. tv. continuă pe Adevărul

Ultima saptamana de inscrieri pentru Eurovision 2014

Inscrierile pentru Selectia Nationala Eurovision 2014 sunt pe ultima suta de metri: compozitorii si interpretii mai au la dispozitie o saptamana pentru a trimite piesele. Cel mai probabil, asa cum s-a intamplat si in anii trecuti, cele mai multe inscrieri vor avea loc chiar in ultima zi, pe 14 februarie.

Eurovision 2014: tarile gasite vinovate pentru cumpararea de voturi nu vor putea participa timp de trei ani

Organizatorii concursului Eurovision vor interzice, pentru o perioada de trei ani, tarile gasite vinovate pentru furtul sau cumpararea de voturi. Masura a fost luata dupa ce au fost gasite mai multe dovezi in ceea ce priveste editia de anul trecut desfasurata in Suedia, atunci cand se pare ca s-a incercat masluirea concursului, scrie The Guardian.

Eurovision 2014: penalizari drastice pentru tarile care cumpara voturi

Organizatorii concursului Eurovision vor interzice participarea la acest eveniment pe o perioada de trei ani a tarilor care vor fi gasite vinovate de cumpararea de voturi, dupa ce o ancheta a descoperit dovezi legate de o tentativa esuata de.

Eurovision 2014: Tarile care cumpara voturi risca o interdictie de participare de trei ani

Organizatorii concursului Eurovision vor interzice participarea la acest eveniment pe o perioada de trei ani a tarilor care vor fi gasite vinovate de cumpararea de voturi, dupa ce o ancheta a descoperit dovezi legate de o tentativa esuata de masluire a competitiei din 2013, organizata in Suedia, transmite Mediafax.

Eurovision 2014: tarile care cumpara voturi risca o interdictie de participare de trei ani.

Organizatorii concursului Eurovision vor interzice participarea la acest eveniment pe o perioada de trei ani a tarilor care vor fi gasite vinovate de cumpararea de voturi, dupa ce o ancheta a descoperit dovezi legate de o tentativa esuata de masluire a competitiei din 2013, organizata in Suedia. European Broadcasting Union EBU), organizatorul acestui concurs muzical care are o vechime de 58 de ani, a anuntat, joi, o inasprire a regulamentului sau in incercarea de a pune capat scandalului .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )