Libnet.ro
UNICEF

21:16

Eva Mendes, insarcinata in luna a saptea! Va avea un copil cu Ryan Gosling!

ADPM ADPM,
Eva Mendes, insarcinata in luna a saptea! Va avea un copil cu Ryan Gosling!

Dupa o relatie care dureaza inca din anul 2011, Eva Mendes si Ryan Gosling sunt pregatiti acum sa devina parinti. Revista OK! tocmai a lansat bomba: actrita este insarcinata in sapte luni. Eva a tinut ascuns acest lucru pana acum de ochii presei, insa secretul a iesit ieri la iveala si a fost confirmat de reprezentantul de PR al actritei. continuă pe ADPM

Eva Mendes, insarcinata in sapte luni

Actorii Eva Mendes si Ryan Gosling, care formeaza un cuplu inca din 2011, vor deveni pentru prima oara parinti in cateva saptamani. Actrita este insarcinata in sapte luni, conform informatiilor aparute in presa americana .

Eva Mendes si Ryan Gosling vor deveni parinti

Actorii Eva Mendes si Ryan Gosling, care au o relatie din 2011, vor deveni parinti pentru prima oara, actrita fiind insarcinata in sapte luni, conform informatiilor aparute in presa americana, citata de contactmusic. com.

Ryan Gosling si Eva Mendes au de spus ceva important?

Admiratoarele lui Ryan Gosling vor avea un motiv in plus sa fie suparate. Nu doar pentru ca este cuplat cu una dintre cele mai sexy actrite de la Hollywood, dar despre Eva Mendes se zvoneste ca ar fi.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )