Libnet.ro
UNICEF

06:00

Evaluare Nationala: Eroare la unul dintre subiectele de la matematica. Elevii au fost pusi in dificultate (FOTO)

B1 B1,
Evaluare Nationala: Eroare la unul dintre subiectele de la matematica. Elevii au fost pusi in dificultate (FOTO)

Elevii de clasa a VIII-a au sustinut, miercuri, proba la matematica, la Evaluarea Nationala, si se pare ca a existat o eroare la unul dintre subiecte, conform profesorului Stefan Vlaston. Stefan. continuă pe B1

EVALUARE NATIONALA 2016. Rezolvarea subiectelor la proba de Matematica, la Adevarul Live, ora 12.30

Rezolvare subiecte Evaluare Nationala - Matematica. Profesorul Silviu Danet, de la Colegiul National I. Caragiale, va rezolva in direct, miercuri, la ora 12. 30, la Adevarul Live, subiectele la proba de Matematica.

EVALUARE NATIONALA. SUBIECTELE la Matematica

Elevii de clasa a VIII-a sustin, miercuri, ultima proba a Evaluarii Nationale, cea la Matematica.

SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016 EDU.RO. Unde gasesti primele SUBIECTE EVALUARE NATIONALA 2016

RO Subiectele primite de elevii care sustin Evaluarea Nationala de la clasa a VIII-a vor fi publicate pe site-ul subiecte. edu. ro. Acest site apartine Ministerului Educatiei.

Evaluare Nationala 2016. Reactia elevilor din Slobozia la aflarea subiectelor: A fost foarte usor

Peste 2. 500 de elevi din Ialomita au sustinut astazi prima proba la Evaluare Nationala 2016, cea la limba romana. Elevii de clasa a VIII-a din Slobozia sustin ca subiectele la Capacitate 2016 au fost foarte usoare.

EVALUARE NATIONALA 2016. Ce subiecte au picat la proba de matematica

EVALUARE NATIONALA 2016: Absolventii de clasa a VIII-a au sustinut miercuri, 29 iunie, a doua proba a Evaluarii Nationale 2016, la matematica. Ce subiecte au picat la proba de.

Evaluare nationala 2016 Iasi. Elev de la un colegiu de prestigiu: Ca sa raman aici, trebuie sa iau 10 la matematica

Evaluare nationala 2016 Iasi. Subiectele de la limba si literatura romana nu le-au intins capcane tinerilor inscrisi la Colegiul National Emil Racovita din Iasi. Pentru elevii de la unul dintre cele mai bune licee din oras, prima proba a examenului de capacitate a fost accesibila, permitandu-le, dupa cum au precizat, sa obtina nota maxima.

Evaluarea Nationala 2016: Unul din subiectele la Matematica, criticat pentru formularea neclara. Centrul National de Examinare: Itemul este complet formulat, enuntul este clar

Centrul National de Evaluare si Examinare informeaza, dupa ce Ministerul Educatiei a fost acuzat ca a gresit un sub-punct al subiectului I primit de absolventii de clasa a VIII-a la proba de Matematica a Evaluarii Nationale 2016, ca el este complet formulat, enuntul este clar, fara ambiguitati si permite un singur raspuns corect, si ca raspunsul corect din punct de vedere matematic este cel prevazut in baremul de evaluare si de notare. Este vorba despre sub-punctul numarul 6 al subiectului I care le cere elevilor sa se foloseasca de o diagrama care prezinta repartitia notelor obtinute la un test de matematica de elevii unei clase. Diagrama nu explica insa lar ce reprezinta axele.

EVALUARE NATIONALA 2016. Cum se desfasoara examenul de Matematica de la Capacitate

Absolventii claselor a VIII-a sustin, miercuri, proba scrisa la Matematica, ultima proba din cadrul Evaluarii Nationale. Elevii au doua ore la dispozitie pentru a rezolva subiectele. Potrivit calendarului, pe 1 iulie urmeaza sa fie afisate primele rezultate.

VIDEO Evaluare Nationala 2016. Elevi impiedicati de inundatii sa sa ajunga la examenul de Matematica

Aproape 4. 500 de elevi din judetul Timis au participat, miercuri, la proba de Matematica a examenului de Evaluare Nationala 2016. Pentru 24 de elevi din localitatile Darova si Boldur, care nu au putut ajunge la examen din cauza inundatiilor, se va organiza proba de Matematica joi, urmand ca elevii sa dea examen din subiectele de rezerva.

Evaluare Nationala 2016. Elevii iesiti din examenul de Matematica se gandesc doar la vacanta: Sper sa iau nota mare

Elevii de gimnaziu au sustinut astazi ultima proba a examenului de Evaluare Nationala 2016. Primii iesiti din examen la Arad spun ca s-au descurcat cu subiectele si ca acum se gandesc doar la vacanta.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )