Libnet.ro
UNICEF

10:15

Exces de putere: Elena Udrea i-a pus SECHESTRU lui Dorin Cocos, inaintea procurorilor

Antena3 Antena3,
Exces de putere: Elena Udrea i-a pus SECHESTRU lui Dorin Cocos, inaintea procurorilor

Elena Udrea i-a pus sechestru pe averea lui Dorin Cocos, inaintea procurorilor, a afirmat Oana Stancu, vineri, la Exces de putere, de la Antena 3. Este vorba despre actul de partaj incheiat la divortul dintre Elena. continuă pe Antena3

VIDEO Interviu de senzatie cu Elena Udrea, in 2006: intotdeauna fura cei care sunt la putere. in campanie minti, dupa care nu-ti mai pasa

Un interviu cu Elena Udrea care a aparut la o televiziune locala in anul 2006 a ajuns sa fie viral pe Internet abia acum. Fosta sefa a PMP explica mecanismul prin care politicienii aflati la putere fura din banii publici.

Elena Udrea vrea sa isi schimbe declaratia in dosarul Gala Bute. Ce alte persoane IMPORTANTE vor fi aduse la audieri

Elena Udrea vrea sa dea o noua declaratie in dosarul Gala Bute si sa fie audiate si alte persoane cu putere de decizie din Ministerul Turismului. intre timp, procurorii au cerut prelungirea masurilor.

Basescu poate ramane fara mosia de la Nana? Parchetul a pus sechestru. Acuzatiile: retrocedari prin abuz in serviciu

Sectia de Urmarire Penala si Criminalistica din Parchetul; de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a pus sechestru asigurator pe terenul de la Nana cumparat de Ioan Basescu, fiica fostului presedinte. Ioana Basescu a contestat masura asiguratorie. Sesizarea ar fi fost facuta de Guvern. Daca magistratii din subordinea procururorului general Tiberiu Nitu au impus sechestru asigurator inseamna ca s-a inceput urmarirea penala. Procurorii sustin ca retrocedarea terenului cumparat de Basescu a fost facuta fara respectarea legii, acuzatiile fiind de abuz in serviciu savarsit de comisia locala si de catre prefectul care a semnat actele de proprietate.

Procurorii au pus sechestru pe casele lui Adrian Sarbu

Procurorii au pus sechestru pe doua imobile ale lui Adrian Sarbu, din Paris si Praga, in dosarul Mediafax. Omul de afaceri ramane in arest, unde se afla deja de mai bine de o luna, asta dupa ce Curtea de Apel.

Procurorii au pus sechestru pe casele lui Adrian Sarbu

Procurorii au pus sechestru pe casele lui Adrian Sarbu, in dosarul in care acesta este acuzat de evaziune fiscala. Valoarea imobilelor este de 5 milioane de euro, sustin surse apropiate anchetatorilor. Astazi,.

FOTO. Ce spune Elena Udrea despre ministrul Elena Udrea

Intr-o noua postare pe contul de Facebook al Elenei Udrea, echipa de comunicare a fostului ministrul al Dezvoltarii a readus in atentia publica un articol publicat de Elena Udrea in aprilie 2010 pe blogul personal in care vorbea despre introducerea standardelor de cost si eficientizarea cheltuirii banilor din bugetul de stat.

Fotografia cu Elena Udrea pe care putini au vazut-o: Sunt singurii sheriffi care nu i-au luat sutienul

Felix Rache, realizatorul emisiunii Deziluzia Optica, a postat pe blog-ul sau o fotografie foarte sugestiva cu Elena Udrea. Elena Udrea si un prieten apropiat al lui Traian Basescu, Johnie Walker, politist texan.

Elena Udrea nu-si abandoneaza afacerile. Din spatele gratiilor, Udrea are grija de terenul lui Basescu de la Nana

Chiar daca este arestata preventiv, Elena Udrea nu-si abandoneaza afacerile si are grija si de terenul lui Basescu de la Nana. Udrea i-a gasit un inlocuitor lui Tudor Breazu, arestat si el preventiv in Gala.

Elena Udrea a primit flori in arest. Cine a vizitat-o pe protejata lui Basescu

Elena Udrea a primit flori in Arestul Central. Mama si prietena sa cea mai buna,Ruxandra Dragomir au vizitat-o in aceasta dimineata. Ruxandra Dragomir a declarat ca nu a vizitat-o pana acum pe Elena.

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest (VIDEO)

15 Mama Elenei Udrea a parasit ArestulCentral al Politiei Capitalei fara a afce declaratii in fata presei. Elena Udrea a fost vizitata in arestul central de mama sa si de Ruxandra Dragomir,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )