Libnet.ro
UNICEF

13:45

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest (VIDEO)

B1 B1,
Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest (VIDEO)

15 Mama Elenei Udrea a parasit ArestulCentral al Politiei Capitalei fara a afce declaratii in fata presei. Elena Udrea a fost vizitata in arestul central de mama sa si de Ruxandra Dragomir,. continuă pe B1

Elena Udrea, vizitata de mama ei si de Ruxandra Dragomir in arest

15 Mama Elenei Udrea a parasit ArestulCentral al Politiei Capitalei fara a afce declaratii in fata presei. Elena Udrea a fost vizitata in arestul central de mama sa si de Ruxandra Dragomir,.

Elena Udrea a primit flori in arest. Cine a vizitat-o pe protejata lui Basescu

Elena Udrea a primit flori in Arestul Central. Mama si prietena sa cea mai buna,Ruxandra Dragomir au vizitat-o in aceasta dimineata. Ruxandra Dragomir a declarat ca nu a vizitat-o pana acum pe Elena.

Elena Udrea afla daca scapa de arest in dosarul Gala Bute: Fostul ministru cheama un martor-surpriza in dosar (VIDEO)

Elena Udrea a ajuns joi dimineata in jurul orei 9. 00 la inalta Curte de Casatie si Justitie. Udrea afla joi daca scapa de arest in dosarul Gala Bute. Sedinta de judecata se va desfasura cu usile.

Elena Udrea va beneficia de conditii mai bune in arest. Seful Politiei Capitalei a controlat arestul central

In arestul central se vor zugravi peretii si caloriferele si se vor schimba instalatiile sanitare. Masura a fost luata dupa ce Elena Udrea s-a plans in Parlament de conditiile din arest. Seful Politiei.

Dosar de politician: Ana Maria Topoliceanu si Elena Udrea, poveste de tradare si bani (VIDEO)

Editia Dosar de politician de azi este dedicata tuturor politicienilor care au incredere in prietenii si partenerii lor de afaceri. Tradarea, dragi politicieni, este la mare arta si cautare in zilele aces.

Ruxandra Dragomir: Marea confruntare, Udrea vs resturile lumii! Adversarii vor fi facuti KO

Ruxandra Dragomir a vorbit despre confruntarea pe care Elena Udrea, buna ei prietena, a cerut-o cu denuntatorii ei. Ar fi ideal ca aceasta sa se desfasoare inainte de joi 5 martie, adica azi, a scris Ruxandra Dr.

Elena Udrea ramane in arest preventiv: Magistratii iCCJ au respins contestatia. Avocatul acesteia: Putem sa cerem inlocuirea arestului preventiv (VIDEO)

Elena Udrea a primit joi decizia iCCJ privind arestarea preventiva in dosarul Gala Bute. Judecatorii de drepturi si libertati au respins contestatia si au decis astfel ca fostul ministru al Dezvoltarii.

VIDEO Elena Udrea, la Inalta Curte pentru judecarea contestatiei la arest in dosarul Gala Bute. Avocatul fostului ministru, intrebat daca Udrea era la MDRT in ziua in care este acuzata ca ar fi primit mita: Este greu dupa atata vreme sa iti aduci aminte.

Elena Udrea a fost adusa joi, in jurul orei 9:00, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde urmeaza sa se judece contestatia depusa de fostul ministru fata de arestul preventiv in dosarul Gala Bute, informeaza Agerpres. Ora 13:15 Potrivit Realitatea TV, instanta ar urma sa anunte decizia la ora 18:00. Ora 12:30 Instanta a ramas in pronuntare asupra contestatiei depuse de fostul minstru fata de masura arestului preventiv.

Radu Banciu: S-a prezentat Elena Udrea impecabil la iCCJ, cu temele facute, cu unghiile taiate, a convins tot mapamondul de nevinovatia sa, mai putin pe magistrati (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, joi seara, decizia magistratilor iCCJ de a respinge contestatia Elenei Udrea, astfel ca deputatul a ramas in arest preventiv. Tot la clotani va ramane Elena Udrea in urmatoarele 3.

Elena Udrea ramane in arest preventiv

Elena Udrea ramane in arest preventiv in dosarul Gala Bute, au decis joi judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie, anunta B1 TV. In acest dosar ea este acuzata de savarsirea a trei infractiuni de luare de mita, abuz in serviciu, tentativa la folosirea de documente ori declaratii false, inexacte sau incomplete pentru obtinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )