Libnet.ro
UNICEF

09:15

Exclusiv! Precizarile facute de ministrul Dezvoltarii despre toaletele din curtile romanilor - VIDEO

Antena3 Antena3,
Exclusiv! Precizarile facute de ministrul Dezvoltarii despre toaletele din curtile romanilor - VIDEO

Nu interzicem toaletele din fundul curtii. Nu am dat un ordin in luna decembrie, ci pur si simplu am transmis o circulare tuturor primariilor si tuturor unitatilor administrativ teritoriale, tocmai pentru a face. continuă pe Antena3

Ministrul pentru Romanii de Pretutindeni, dezvaluiri despre salariile din Parlament

Ministrul pentru Romanii de pretitutindei, Natalia Intotero, a vorbit despre salariile din Parlamentul Romaniei. Nu am dat bani cu imprumat. Am luat pentru ca am mai avut nevoie. Acum salariile sunt decente,.

Guvernul pregateste amenda pentru toaletele din curte

30% dintre romani au toaleta in curte. Ministerul Dezvoltarii le cere primarilor sa ia masuri urgente pentru ca toti locuitorii din comunele in care exista retea de canalizate sa se racordeze la.

EXCLUSIV VIDEO Vicepresedintele Comisiei Europene, despre temerile legate de Huawei: Da, trebuie sa fim ingrijorati! in China, toti producatorii de software si hardware trebuie sa coopereze cu serviciile secrete

Andrus Ansip, vicepresedintele Comisiei Europene, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca este foarte firesc sa existe ingrijorari de securitate la nivelul UE cu privire la folosirea echipamentelor Huawei in viitoarele retele 5G din Europa. Cand vor fi suficient de multe dovezi solide pentru a le folosi public va fi deja prea tarziu! inainte de a actiona, trebuie sa facem o analiza foarte serioasa a riscurilor in UE, spune acesta. Vezi in articol ce spune vicepresedintele Comisiei Europene despre posibilitatea interzicerii echipamentelor Huawei in viitoarele retele 5G din UE.

VIORICA DANCILA: Sunt de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei despre Kovesi

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi seara, intr-un interviu difuzat de Romania TV, ca este intru totul de acord cu ceea ce a spus ministrul Justitiei, Tudorel Toader, despre Laura Codruta Kovesi. Dancila a sustinut ca, atata timp cat asupra unei persoane, indiferent care este, planeaza anumite acuzatii, acestea trebuie lamurite si ca de aceea Guvernul Romaniei nu a sustinut-o pe Kovesi pentru postul de procuror sef european.

Noi detalii despre criminalul din Buzau, care si-a incendiat iubita. Barbatul locuia intr-o vila luxoasa si era influentat de anturaj

La aproape doua saptamani de la crima infioratoare din Buzau, in urma careia Daniela Valentina Nica a murit, s-a aflat drama cutremuratoare a celui care i-a devenit calau. Despre familia lui Cosmin Dan unii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2069 seconds )