Libnet.ro
UNICEF

19:45

Nature, despre alegerile din Romania: Un teatru ABSURD, in care PLAGIATUL ar putea ...

România Liberă România Liberă,
Nature, despre alegerile din Romania: Un teatru ABSURD, in care PLAGIATUL ar putea ...

Revista Nature, cunoscuta romanilor nu doar pentru articolele interesante, ci si pentru dezvaluirile legate de plagiat in cazurile Victor Ponta, Ecaterina Andronescu si Ioan Mang, a dedicat un amplu articol alegerilor parlamentare din Romania, care vor avea loc duminica, 9 decembrie. Unul dintre cele mai importante personalitati ale mediului cultural din Romania este dramaturgul Eugene Ionescu, cel care a pus bazele, in secolul XX, teatrul absurd. Daca ar fi trait azi, ar fi putut scrie o . continuă pe România Liberă

SRI: Doi teroristi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania, sub acuzatia ca planuiau un atentat in perioada sarbatorilor de iarna

Doi teroristi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania sub acuzatia ca ar fi constituit puncte de sprijin sub coordonare externa in conditii de conspirativitate in vederea comiterii unui atentat terorist in tara noastra, a declarat, la Romania TV, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava.

VIDEO SRI: Doi teroristi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania, sub acuzatia ca planuiau un atentat in perioada sarbatorilor de iarna

Doi teroristi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania sub acuzatia ca ar fi constituit puncte de sprijin sub coordonare externa in conditii de conspirativitate in vederea comiterii unui atentat terorist in tara noastra, a declarat, la Romania TV, purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava.

Imagini UNICE cu cea mai noua autostrada din Romania. Cum a marcat Google noul drum

Imaginile au fost realizate de un utilizator al site-ul dedicat drumurilor din Romania, skyscrapercity. com, si arata in ce stadiu se afla lucrarile la cea mai noua autostrada din Romania - tronsonul.

Smiley, Lucia si Vunk canta pentru copiii invizibili din Romania.

Smiley, Lucia, si trupa Vunk vor sustine un concert caritabil pentru copiii invizibili din Romania luni, 17 decembrie 2012, de la ora 20:30, in Hard Rock Cafe. Invitatiile pot fi obtinute in schimbul unei donatii pentru copii, direct de la Hard Rock Cafe. Din pacate, in tara noastra sunt cateva sute de mii de copii invizibili care au nevoie de sprijin pentru a putea creste alaturi de familia lor, pentru a avea acces la servicii medicale si pentru a beneficia de educatie.

O vasluianca de 23 de ani, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania

O vasluianca in varsta de 23 de ani a devenit, in urma sustinerii unui concurs, cea mai tanara femeie sef de post de Politie din Romania, scrie Mediafax. Tanara a castigat aceasta functie la mai.

Tokes: Noi, maghiarii din Romania, trebuie neaparat sa urmam calea alternativei de la Budapesta.

Presedintele CNMT, europarlamentarul Tokes Laszlo, afirma ca maghiarii din Romania trebuie sa urmeze calea alternativei de la Budapesta si sa nu voteze USL si UDMR, care, in opinia sa, urmaresc calea restaurarii postcomuniste, transmite corespondentul MEDIAFAX. Tokes Laszlo a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, in care a fost prezentat drept sustinatorul moral al PPMT, ca, spre deosebire de Ungaria, cu schimbare consecventa de regim dupa caderea comunismului, alternativa .

Compania Usitall renunta la investitiile din Romania, dupa esuarea discutiilor cu autoritatile locale

Compania suedeza Usitall, specializata in dezvoltarea de centrale de productie a energiei electrice si termice pe baza de deseuri, a oprit discutiile referitoare la invetitiile din Romania, urmand sa se.

Doi teroristi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania, fiind acuzati ca planuiau un atentat in perioada sarbatorilor de iarna

Doi terorisi afiliati al-Qaeda au fost expulzati din Romania, unde pregateau o actiune terorista in perioada sarbatorilor de iarna, scrie Hotnews. Acestia sunt acuzati ca ar fi constituit puncte de.

Deloitte: Directorii financiari din Romania semnaleaza o posibila criza de talente in domeniul financiar

Liderii functiilor financiare din companii de top din Romania si-au exprimat temerea cu privire la o posibila diminuare a resursei de talente in viitorul apropiat, arata un comunicat de presa remis redactiei.

Suspecti de TERORISM, expluzati din Romania. ...

Doi barbati suspectati ca sunt afiliati organizatiei teroriste Al Qaeda au fost prinsi de Serviciul Roman de Informatii si expulzati din Romania. Ei pregateau un atentat in perioada Sarbatorilor, potrivit RTV. net. Cei doi cetateni strani pregateau actiuni teroriste, in timpul Sarbatorilor, potrivit purtatorului de cuvant SRI, Sorin Sava. Ei urmau sa asigure suport pentru toata actiunea, cu atat mai mult cu cat unul dintre ei detine informatii avansate in confectionarea unor dispozitive .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2015 seconds )