Libnet.ro
UNICEF

01:05

Experti in securitate cibernetica: Peste 5 miliarde de aplicatii pentru Android, vulnerabile la atacurile hackerilor

Antena3 Antena3,
Experti in securitate cibernetica: Peste 5 miliarde de aplicatii pentru Android, vulnerabile la atacurile hackerilor

Expertii in securitate cibernetica avertizeaza ca peste 5 miliarde de aplicatii destinate sistemului Android sunt vulnerabile la atacurile hackerilor. Aproximativ 96% dintre virusii creati de hackeri au ca tint. continuă pe Antena3

VIDEO: Peste 5 miliarde de aplicatii pentru Android, vulnerabile la atacuri cibernetice

Peste 5 miliarde de aplicatii destinate sistemului Android descarcate de utilizatori sunt vulnerabile la atacurile hackerilor. Acestia exploateaza vulnerabilitatile sistemului de operare al Google, potrivit expertilor in securitate cibernetica, citati de Mediafax. ro.

Rusia a vandut, in strainatate, armament si echipamente militare de peste 13 miliarde de dolari

Grupul rus de stat Rosoboronexport a vandut peste hotare, in 2014, armament si echipamente militare de peste 13 miliarde de dolari, a anuntat ieri Sergei Chemezov, seful grupului industrial Rostec, transmite RIA Novosti.

India va investi 137 miliarde dolari pentru modernizarea cailor ferate

Guvernul indian a alocat 137 miliarde dolari pentru modernizarea enormei retele de cai ferate, celebra pentru aglomeratie si pentru pasagerii ce calatoresc pe vagoane. Indienii vor sa modernizeze reteaua, sa lanseze si trenuri de mare viteza, sa puna WiFi in cat mai multe gari si sa schimbe 17. 000 de toalete invechite.

Rusia va cheltui peste 50 miliarde de dolari din Fondul de Rezerva

Guvernul Rusiei intentioneaza sa cheltuiasca in acest an peste 50 de miliarde de dolari din Fondul de Rezerva, respectiv mai mult de jumatate din fondurile totale existente, din cauza declinului pretului petrolului si a contractiei economice care provoaca agravarea deficitului bugetar, potrivit Mediafax.

Peste 650 milioane euro pentru dezvoltarea administratiei si a sistemului judiciar din Romania

Comisia Europeana a adoptat astazi programul operational al Romaniei intitulat Capacitatea administrativa ce vizeaza realizarea unor investitii de 658 de milioane de euro dintre care 553 de milioane din bugetul UE) pentru a ajuta la ameliorarea capacitatii de reactie a administratiei publice si a sistemului judiciar din Romania la nevoile economiei si societatii.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )