Libnet.ro
UNICEF

06:45

Expertul in securitate Walter Soriano ar putea avea legaturi mai profunde cu Kremlinul, decat se credea initial

Hotnews Hotnews,
 Expertul in securitate Walter Soriano ar putea avea legaturi mai profunde cu Kremlinul, decat se credea initial

Walter Sorinao, investigatorul privat israelo-britanic cautat de Senatul SUA pentru interogatoriu in cazul interferentelor din parte Rusiei in alegerile din 2016 din SUA, s-ar putea sa aiba legaturi mai stranse cu statul rusesc, potrivit unor noi dezvaluiri, scrie Inquisitr. continuă pe Hotnews

Expertul in securitate Walter Soriano, legaturi profunde cu Kremlinul

Walter Tzvi Soriano, un consultant obscur in securitate care ar avea atat cetatenie britanica, cat si israeliana, a fost cautat pentru interogatoriu de catre Comitetul de Informatii al Senatului americanm, in iunie, pentru ca anchetatorii cred ca Soriano, pe care il suspecteaza de legaturi cu oligarhul Oleg Deripaska, are informatii care ar putea lamuri eforturile ruse de a influenta alegerile din 2016 in favoarea lui Donald Trump.

Romanii ar putea avea o noua minivacanta. Ce zile libere pregatesc guvernantii pentru angajati

Romanii care lucreaza la stat ar putea avea parte de o noua minivacanta, la jumatatea lunii august. Ce zile libere pregatesc guvernantii pentru angajati? Romanii care lucreaza la stat ar putea avea o noua minivacanta. Ce zile libere pregatesc guvernantii La jumatatea lunii august, romanii ar putea avea parte de o noua minivacanta de patru .

Bugetarii ar putea avea o noua minivacanta

Bugetarii ar putea avea o noua minivacanta. Este vorba de perioada de 15 august, care cade intr-o joi, cand se sarbatoreste Adormirea Maicii Domnului si care este oficial zi libera conform Codului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )