Libnet.ro
UNICEF

07:30

Explozie pe un aeroport din China

România Liberă România Liberă,
Explozie pe un aeroport din China

Patru persoane au fost ranite duminica, dupa ce un barbat a detonat un dispozitiv exploziv in zona de inregistrare din aeroportul Pudong din Shanghai, estul Chinei, relateaza Associated Press, citand autoritatile chineze, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

Explozie puternica pe un aeroport din China! Cel putin trei persoane au fost ranite

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-o explozie la Aeroportul International Shanghai Pudong, potrivit rapoartelor oficiale. Explozia a avut loc in Terminalul de pasageri 2 la ora locala.

Patru persoane din Bacau, acuzate de inselaciune

Patru persoane din Bacau sunt banuite ca ar fi determinat 30 de persoane sa semneze contracte de achizitionare a unor telefoane mobile, fara a beneficia de produsul achizitionat si fara a cunoaste angajamentul de plata.

Israel: Patru persoane au murit, iar alte cinci sunt ranite dupa ce doi palestinieni au inceput sa traga cu arma, la intamplare

Patru persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite la Tel Aviv dupa ce doi palestinieni au inceput sa traga cu arma, la intamplare, asupra clietilor care se aflau la mese intr-o zona cu.

Industria otelului din China ar putea reveni pe profit

Industria siderurgica din China, cea mai mare din lume, ar putea reveni pe profit anul acesta, in conditiile in care productia mai redusa si sporirea cererii locale alimenteaza preturile de pe piata interna, respectiv declinul exporturilor, potrivit Asociatiei Fierului si Otelului din tara asiatica.

Explozie intr-o cladire din Milano: Trei persoane au murit si mai multe au fost ranite (VIDEO)

Cel putin trei persoane au murit si mai multe au fost ranite in urma prabusirii unei cladiri rezidentiale care s-a surpat partial, in urma unei explozii. Explozia a avut loc in jurul orei.

China: Trei persoane, ranite dupa ce un dispozitiv improvizat a explodat pe aeroportul din Shanghai (VIDEO)

Trei persoane au fost ranite usor, duminica, pe un terminal al aeroportului international Pudong din Shanghai, dupa ce a explodat un dispozitiv improvizat. Explozibilii era improvizati avand la.

Perchezitii in Prahova pentru prostitutie si proxenetism. Patru persoane vor fi aduse la audieri

Politistii de investigatii criminale din Ploiesti efectueaza joi, 9 iunie, doua perchezitii la persoane banuite de prostitutie si proxenetism.

Focuri de arma pe un aeroport din Statele Unite. Presupusul autor al atacului, ranit (VIDEO)

Mai multe focuri de arma au fost semnalate, vineri, la un aeroport situat la periferia orasului Dallas, in statul Texas, potrivit Fox News. Incidentul armat a avut loc la Aeroportul Love Field,.

Incident armat pe un aeroport din Statele Unite

Politia a intervenit, vineri, la un aeroport situat la periferia orasului Dallas, in statul Texas, unde au fost semnalate focuri de arma, informeaza Fox News, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )