Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook si Google, zeii Internetului din cer. Care proiect va avea succes, balonul plutitor sau drona si raza laser?

Adevărul Adevărul,
Facebook si Google, zeii Internetului din cer. Care proiect va avea succes, balonul plutitor sau drona si raza laser?

Facebook si Google vor sa puna Internetul pe cer si sa-l ofere oamenilor din tarile sarace. Au doua proiecte indraznete, dar care e mai eficient? Exista o cale mai buna de a cuceri cerul? Vedem cum se prezinta dronele si baloanele pentru conectarea zonelor fara Internet. continuă pe Adevărul

Internetul va veni din cer: Facebook vrea sa conecteze toata planeta la retea prin raze laser si avioane solare

Reteaua Facebook a anuntat, joi, organizarea unei echipe pentru a cerceta noi mijloace de a furniza servicii de Internet in regiuni care nu au inca acces la aceasta facilitate, utilizand raze laser si avioane cu propulsie solara, informeaza AFP.

ANAF: Persoanele cu venituri din chirii care nu au primit decizia de impunere cu 5,5% CASS trebuie sa plateasca

Persoanele care obtin venituri din chirii si au primit de la Fisc in prima parte a anului decizii de impunere neactualizate cu contributia de 5,5% pentru sanatate, prevedere introdusa din 2014, ar trebui sa-si.

Cei cu venituri din chirii care nu au primit decizia de impunere cu 5,5% CASS trebuie sa plateasca

Persoanele care obtin venituri din chirii si au primit de la Fisc in prima parte a anului decizii de impunere neactualizate cu contributia de 5,5% pentru sanatate, prevedere introdusa din 2014, ar trebui sa-si calculeze procentul din veniturile.

MINUNEA din Romania care se afla la jumatatea distantei dintre Polul Nord si Ecuator i-a ULUIT pe straini: E SPECTACULOASA

Cascada Bigar, situata in apropiere de Bozovici, Caras-Severin, in Parcul National Cheile Nerei-Beusnita, este una dintre cele mai spectaculoase caderi de apa din lume. Cascada Bigar se afla la jumatatea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )