Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook a platit mai multe firme pentru a transcrie mesajele audio ale unor utilizatori

Hotnews Hotnews,
 Facebook a platit mai multe firme pentru a transcrie mesajele audio ale unor utilizatori

Facebook a facut contracte cu mai multe firme pentru ca acestea sa transcrie inregistrarile audio ale unor utilizatori. Aceasta practica avea ca scop testarea sistemului de inteligenta artificiala dezvoltat de companie, scrie Bloomberg. continuă pe Hotnews

Simona Halep si obiectivele urmatoarei perioade: Mai multe Grand Slam-uri, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo

Aflata la Cincinnati acolo unde se pregateste si alaturi de Darren Cahill), Simona Halep a vorbit intr-o conferinta de presa despre planurile pe care le are pentru urmatoarea perioada din tenis. Simona si-a propus urmatoarele: Mai multe Grand Slam-uri, daca e posibil, sa inchei anul ca numarul unu. Dar cel mai mare este Olimpiada, vreau o medalie acolo.

LIDL scoate de la vanzare definitiv mai multe produse. Acestea nu mai corespund cu normele europene

Incepand de joi, 15 august, Lidl scoate de la vanzare definitiv mai multe produse, din cauza ca nu mai corespund cu normele europene, si incepe testarea alternativelor. Despre ce este vorba? LIDL scoate de la vanzare definitiv mai multe produse Din 15 august, Lidl scoate complet de la vanzare produsele de plastic de unica folosinta, .

Sinteza zilei. Bomba! Un martor sustine ca a vazut mai multe persoane iesind din casa lui Dinca in ziua disparitiei Alexandrei

Alexandru Cumpanasu a afirmat, miercuri, la Sinteza zilei, ca exista un martor care nu a fost inca audiat de procurori si care sustine ca a vazut in ziua disparitiei Alexandrei mai multe persoane iesind din.

Dezvaluiri incredibile: Gheorghe Dinca a recunoscut mai multe violuri - surse

Dezvaluiri incredibile facute in ancheta crimelor din Caracal. Potrivit unor surse, Gheorghe Dinca a recunoscut mai multe violuri. Stire in curs.

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina la Antipa

Mai multe grupuri civice din Bucuresti cer Ministerului Culturii si Primariei Capitalei sa reconsidere decizia de a amplasa Muzeul Holocaustului in gradina Muzeului Antipa. Cetatenii spun ca spatiul verde este folosit de muzeul Antipa, iar intr-un oras extrem de poluat ca Bucurestiul, disparitia acestui spatiu verde nu este de dorit.

Schimbare pentru Facebook: cum va fi aplicatia pentru Android si iOS

Facebook a pregatit cateva schimbari pentru 2019. Una dintre ele ai vazut-o deja, cu siguranta, in aplicatia pentru reteaua sociala. E mai mult alb decat albastru si elementele sunt.

Vor mai putea soferii care fac ridesharing sa lucreze cu mai multe aplicatii in paralel: Uber, Bolt sau Clever? Si cat ii costa adaptarea la noua lege

Costurile de certificare pentru soferii care vor sa faca ridesharing ar putea ajunge la circa 700 de lei pentru o valabilitate de trei ani), spun reprezentantii Uber. Cum vad ei problema soferilor care vor sa fie parteneri pentru mai multe aplicatii.

Valul de caldura a crescut numarul solicitarilor la Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Lesinurile, cu 50% mai multe fata de saptamana trecuta

Peste 2. 600 de solicitari au fost facute in ultimele zile la Ambulanta Bucuresti- Ilfov, fiind inregistrata o crestere cu 12% a apelurilor, comparativ cu aceeasi perioada a saptamanii trecute, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti- Ilfov, Alis Grasu.

Ebola este acum vindecabila, spun oamenii de stiinta, dupa ce au fost conduse mai multe teste in Congo

Ebola nu mai poate fi numita boala incurabila, au spus oamenii de stiinta, dupa ce doua din patru medicamente care au fost testate in Republica Democrata Congo au redus semnificativ rata mortalitatii, relateaza The Guardian.

Placido Domingo, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei. Ce au povestit si cum se apara faimosul tenor

Noua femei il acuza pe tenorul spaniol Placido Domingo 78 de ani), una dintre cele mai importante figuri din istoria operei, de hartuire sexuala, potrivit El Pais.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )