Libnet.ro
UNICEF

01:05

Facebook e un psiholog mai bun decat majoritatea oamenilor

Adevărul Adevărul,
Facebook e un psiholog mai bun decat majoritatea oamenilor

Site-urile precum Facebook si butonul sau Like imi place, n. r. ) detecteaza mai bine adevarata personalitate a unui individ decat prietenii si apropiatii acestuia, potrivit unui studiu britanic publicat in Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

Castigator Balonul de Aur: starul Realului, Ronaldo, a fost ales cel mai bun fotbalist al lumii in 2014. Cine a dat cel mai frumos gol al anului

Castigator Balonul de Aur. Portughezul de 29 de ani Cristiano Ronaldo a cucerit distinctia acordata de FIFA si de revista France Football celui mai bun jucator al planetei. Adevarul prezinta lista completa a premiilor acordate de forul mondial.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, premiate cu Globul de Aur 2015 pentru cel mai bun film

The Grand Budapest Hotel, de Wes Anderson, si Boyhood, de Richard Linklater, au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a avut loc duminica seara, la Beverly Hilton Hotel din Los Angeles California), anunta Mediafax. Patricia Arquette a castigat duminica seara, la Los Angeles, un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita in rol secundar cu interpretarea din filmul Boyhood.

The Grand Budapest Hotel si Boyhood, premiate cu Globul de Aur 2015 pentru cel mai bun film

The Grand Budapest Hotel, de Wes Anderson, si Boyhood, de Richard Linklater, au fost desemnate cel mai bun film-comedie, respectiv cel mai bun film-drama, la cea de-a 72-a gala a premiilor Globul de Aur, care a.

MFP a imprumutat 364 milioane de lei pe 10 ani, mai mult decat suma vizata

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat azi 364 milioane de lei prin vanzarea de obligatiuni pe 10 ani, mai mult decat era prevazut in prospectul de imprumut pentru luna ianuarie, dupa ce costul a coborat la un nou minim record pentru aceasta maturitate, potrivit datelor remise azi redactiei de BNR.

Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, are o iubita cu 46 de ani mai tanara decat el

Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, a sarbatorit implinirea varstei de 71 de ani printr-o cina discreta alaturi de noua sa iubita, Scarlett Sabet, care este cu 46 de ani mai tanara decat el.

Fostul sef al IPJ arestat pentru coruptie isi asigura batranetea cu pensionarea anticipata, insa pensia va fi de trei ori mai mica decat salariul sau

Saptamana trecut, Ioan Ovidiu Muresan, fostul sef al IPJ Bistrita-Nasaud, acuzat si cercetat pentru coruptie si abuz in serviciu a facut cerere de pensionare anticipata. Potrivit unor surse din IPJ, pensia sa va fi de trei ori mai mica decat salariul pe care-l incasa inainte sa fie retinut.

CFR Cluj si-a pierdut cel mai bun jucator roman, care a plecat sa joace in Israel

Problemele financiare uriase pe care le are CFR Cluj au determinat mai multi jucatori sa-si depuna memorii pentru a deveni liberi.

(P) Care sunt noutatile Sony la CES: de la televizorul mai subtire decat un telefon, la produse care sa te incurajeze sa faci sport

Sony Corporation a prezentat in cadrul International Consumer Electronics Show 2015 CES) cele mai noi produse ce vor fi lansate pe piata in acest an. Evenimentul se desfasoara in Las Vegas, Nevada, in perioada 6 - 9 ianuarie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )