Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cu ei ne facem bine. Noul val de medicina romaneasca

Antena3 Antena3,
Cu ei ne facem bine. Noul val de medicina romaneasca

Cea mai grava problema a sistemului sanitar ramane exodul medicilor. Dupa un sfert de secol de capitalism, Romania a ajuns sa detina un record trist. A pierdut 18. 000 de medici, cei mai multi alungati de un. continuă pe Antena3

UNITER cauta Cea mai buna piesa romaneasca a anului

O noua editie a Concursului de dramaturgie Cea mai buna piesa romaneasca a anului, desfasurat sub egida Casei Regale a Romaniei, care finanteaza premiul si tiparirea piesei castigatoare, a inceput inscrierile.

FOTO VIDEO Cum arata cea mai mare instalatie de Craciun din lume

Pentru a treia oara, un avocat australian a intrat in Cartea Recordurilor cu cea mai mare instalatie de beculete de Craciun din lume. Ea masoara 120 de kilometri lungime, iar cele peste un milion de beculete colorate creeaza un spectacol de lumini impresionant.

Cea mai scumpa bricheta din lume, vanduta cu 500.000 de euro la Paris (VIDEO)

Cea mai scumpa bricheta din lume a fost vanduta la Paris, cu 500. 000 de euro. Cel care a cumparat-o este un miliardar din Hong Kong, colectionar al obiectelor firmei Dupont. Bricheta a fost facuta din aur masiv.

Cartarescu va primi premiul pentru cea mai buna carte la Targul de la Leipzig 2015

Scriitorul Mircea Cartarescu va primi prestigiosul premiu pentru cea mai buna carte la Targul de la Leipzig 2015 Leipziger Buchpreis zur Europaischen Verstandigung), pentru trilogia Orbitor, informeaza editura Humanitas.

JPMorgan si-a mentinut titlul de cea mai mare banca de investitii din lume

JPMorgan Chase si-a pastrat pozitia de cea mai mare banca de investitii din lume in primele noua luni din acest an, in conditiile in care a realizat venituri de 17,1 miliarde de dolari, conform unui studiu publicat vineri de compania de consultanta Coalition, transmite Reuters.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul al treilea

Romania a avut a cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu precedentele trei luni, potrivit celei de-a doua estimari publicate azi de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

Cea mai proasta scena de sex din literatura, in 2014, a fost scrisa de Ben Okri

Scriitorul nigerian Ben Okri a fost recompensat miercuri seara cu premiul pentru cea mai proasta scena de sex din literatura pe anul 2014 pentru un pasaj din romanul The Age of Magic in care a comparat efectul avut de mangaierea unui corp feminin de catre un barbat cu aprinderea unui bec electric.

Jamie Oliver te invata cum sa faci cea mai buna maioneza

Mi s-a taiat maioneza. Cum o dreg? Dar de ce mie nu-mi iese niciodata? Sa pun mustar? Lamaie? Pune capat acestor intrebari si urmareste sfaturile lui Jamie Oliver care te invata sa prepari cea mai buna maioneza.

Cea mai populara fotografie pe Instagram in 2014

O fotografie de la nunta starletei Kim Kardashian cu rapperul Kanye West, in care cei doi apar in timp ce se saruta, a devenit cea mai apreciata imagine postata pe platforma Instagram in 2014, informeaza Mediafax.

Director BNR: Remunerarea in Romania este cea mai mica din tarile UE, profitul a tot crescut ca pondere. Din reducerea CAS ar trebui majorate salariile

Remunerarea salariatilor are o pondere de numai 37,1% din valoarea adaugata bruta de la nivel national, cea mai scazuta din Uniunea Europeana UE), unde media se plaseaza la 53,6%, in anii de criza remunerarea salariatilor fiind in cadere constanta in Romania, de la 44,1% in 2008, scrie Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )