Libnet.ro
UNICEF

09:45

De ce sa faci voluntariat. Portretul robot al voluntarului si motivele pentru care este preferat de angajatori

Adevărul Adevărul,
De ce sa faci voluntariat. Portretul robot al voluntarului si motivele pentru care este preferat de angajatori

Angajatorii pun tot mai mult pret pe voluntariat, in special atunci cand angajeaza proaspat absolventi de facultate. Chiar si specialistii in recrutare arata ca voluntariatul are numeroase avantaje, iar mentionarea unor astfel de activitati in CV il poate aduce pe candidat fata in fata cu un potential angajator. Asta pentru ca, de aproape doi ani, voluntariatul este considerat experienta profesionala. continuă pe Adevărul

Politia are nevoie de ajutor. Portretul robot al hotului pe care inca nu l-a prins. Daca l-ati vazut, sunati la 112!

In imaginea de mai sus este chipul unui barbat acuzat de furturi din locuinte din comuna clujeana Floresti, cea mai mare comuna din tara. Imaginea este un portret robot facut de politisti in baza descrierilor oferite de martori si de persoanele vatamate.

Tomas Ryde, selectioner Romania: Am avut reactii emotionale la adresa arbitrilor, pentru care imi cer scuze. Felicit Norvegia

Dupa un Campionat Mondial in care nu s-a putut citi nimic pe fata lui, Tomas Ryde s-a agitat pe marginea terenului la meciul cu Norvegia, disputa pierduta dupa prelungiri de tricolore cu 35-33 in semifinalele competitiei). Am avut reactii emotionale la adresa arbitrilor, pentru care imi cer scuze. Felicit Norvegia, a precizat Ryde.

Sinteza zilei: Motivul pentru care Antena 3 a devenit un fenomen

Mihai Gadea a prezentat, la Sinteza zilei, cateva imagini care arata motivul pentru care Antena 3 a devenit un fenomen de televiziune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )