Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce au facut la EURO 2016 cei 27 de pariori trimisi de Fortuna

Online Sport Online Sport,
Ce au facut la EURO 2016 cei 27 de pariori trimisi de Fortuna

Marti,6 iunie 2016, de dimineata, cei 27 de castigatori ai campaniei promotionale Vino alaturi de Fortuna in Franta sa sustinem Echipa Nationala, insotiti de cate un partener, s-au urcat in autocarul Fortuna si au plecat spre Franta. continuă pe Online Sport

Tragedie la EURO 2016. Un suporter beat al Irlandei a cazut de la 8 metri si a murit

Conducerea de la UEFA a condamnat incidentele din Marsilia si ancheteaza evenimentele petrecute la meciul Anglia - Rusia. Nu doar bataile au facut victime, ci si alcoolul. Un suporter al Irlandei.

Francezii au interzis alcoolul la EURO 2016

Dupa trei zile de violente la Marsilia intre huliganii englezi si cei rusi, si o noapte de confruntari la Nisa intre polonezi si nord-irlandezi, guvernul francez a decis interzicerea alcoolului in orasele care gazduiesc meciuri la EURO 2016.

ROMANIA-ELVETIA LIVE. Unde poti vedea ROMANIA-ELVETIA LIVE la Euro 2016

ROMANIA-ELVETIA LIVE Televiziunile europene si-au marit audientele gratie primelor cinci zile de la EURO 2016 din Franta, cu recorduri in Germania, Italia si Franta, a anuntat miercuri UEFA.

EURO 2016. Romania - Elvetia. Veste proasta pentru suporterii nationalei

Fanii nationalei Romaniei se pregatesc intens pentru a doua partida a echipei noastre la Euro 2016, astazi, de la ora 19. 00, contra Elvetiei. Tricolorii vor juca tot la Paris, dar nu pe Stade de France, ci .

Euro 2016: Patru gadgeturi ieftine care te ajuta sa te bucuri de fiecare meci

Campionatul Euro 2016 este in toi si, in caz ca cel mai mare eveniment sportiv din aceasta perioada v-a prins nepregatiti din punct de vedere tehnologic, am pregatit o lista cu produse ieftine, dar bune, care sa va ajute sa va bucurati mai bine de meciurile de fotbal. Euro 2016 nu a inceput bine pentru [].

Euro 2016: Arata ca esti suporter adevarat cu aceasta aplicatie romaneasca

De cand avem Snapchat, moda filtrelor elaborate, care depasesc sfera evidentierii culorilor, a prins mult teren. Acum, s-a extins si in zona Euro 2016. in prezent, pasionatii de sport sunt framantati de febra Euro 2016. Pentru ca ar fi de preferat sa ne manifestam sustinerea intr-un mod mai pasnic decat prin lupte stradale, Denis Todirica [].

Rusia, descalificata cu suspendare de la EURO 2016

Echipa de fotbal a Rusiei a fost descalificata cu suspendare de la EURO 2016, de UEFA. in plus, Rusia va plati o amenda in suma de 150. 000 de euro.

EURO 2016. Scene socante la Nationala. Iordanescu a vrut sa-l trimita pe teren, el fuma in vestiar

Jocul bun cu Franta, din deschiderea Euro, chiar daca am pierdut in final din cauza golului lui Payet, a ascuns o scena incredibila petrecuta in startul reprizei secunde, scrie Gsp. La.

CORESPONDENTA: Ziua a patra la Euro 2016 - rezultatele si marcatorii

Cea de-a patra zi a CE din Franta a avut in prim plan meciuri foarte frumoase. in prima confruntare a zilei, Spania, campioana en-titre a continentului, a trecut la limita, scor 1-0, de Cehia.

Euro 2016: Cum sa te feresti de hackeri daca esti interesat de Campionatul European

A inceput Euro 2016, iar asta ne ocupa tot timpul. incepand de vineri, 10 iunie, sunt sanse mari ca mii de companii, din Europa si din toata lumea, sa descopere ca au mai multi angajati care muncesc din afara biroului din baruri sau cafenele decat in trecut, pentru ca a inceput Campionatul European [].

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )