Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ce a facut fetita Andreei Marin cand l-a vazut pe baietelul lui Stefan Banica Jr. A povestit emotionata

Playtech Playtech,
Ce a facut fetita Andreei Marin cand l-a vazut pe baietelul lui Stefan Banica Jr. A povestit emotionata

Sotia lui Stefan Banica Jr a nascut, saptamana trecuta, un baietel care a primit numele Alexandru. Violeta, fata pe care artistul o are cu Andreea Marin, a mers sa isi vada fratiorul vitreg, iar fosta Zana a surprizelor a povestit care a fost prima reactie. Andreea Marin a marturisit emotionata ca Violeta astepta cu drag [] . continuă pe Playtech

Dieta de 3 zile, secretul siluetei Andreei Marin! Vedeta si-a recapatat formele cu cateva alimente minune (VIDEO)

Andreea Marin a dezvaluit care este secretul siluetei sale. Vedeta a marturisit ca este intr-o lupta permanenta cu kilogramele, dar ca nu abandoneaza si mereu cauta solutii.

Mergea pe strada cand a vazut ceva ce l-a inlemnit. A luat telefonul si a alertat de urgenta politia

Un barbat se afla pe strada,in toiul dupa-amiezii, cand a vazut ceva ce l-a lasat fara cuvinte. Acesta a pus mana pe telefon si a alertat de urgenta autoritatile. Cadavrul unui barbat a fost d.

Georgiana era la volan, in apropiere de Bucuresti, cand a vazut oprita masina politiei. Am crezut ca era un om (FOTO+VIDEO)

Georgiana era la volansicircula inspre Bucuresti dinspre Bragadiru, cand a vazut oprita masina politiei pe sosea. Am crezut ca e un om mort pe sosea, a spus tanara, care a scos telefonul.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )