Libnet.ro
UNICEF

10:15

Ce a facut Lidia Buble dupa ce s-a intors din vacanta cu omul de afaceri. Anuntul surpriza, acum e clar

Playtech Playtech,
Ce a facut Lidia Buble dupa ce s-a intors din vacanta cu omul de afaceri. Anuntul surpriza, acum e clar

Dupa ce s-a spus ca se iubeste cu Ensar Duman, Lidia Buble a facut un anunt pe contul ei de Instagram. Ce este pana la urma intre cei doi? O prietenie sau dragoste? Ce a facut Lidia Buble dupa ce s-a intors din vacanta cu omul de afaceri De cand s-a despartit de Razvan Simion, . continuă pe Playtech

Lidia Buble are iubit nou? Cu cine ar fi fost in vacanta, de fapt. Fanii sunt socati

Dupa ce s-a zvonit luni de zile ca ar avea o relatie cu Cornel Ilie, se pare ca Lidia Buble are un iubit nou. S-a aflat cu cine ar fi fost in vacanta, de fapt, fosta iubita a lui Razvan de la Neatza. Fanii sunt socati! Cine este noul iubit al Lidiei Buble?! Desi toata .

Cine este barbatul misterios care a fost langa Lidia Buble in vacanta. S-a aflat adevarul

Cu cine si-a petrecut Lidia Buble luxoasa vacanta in Zanzibar este intrebarea multora. Desi vedeta a preferat sa-l tina ascuns pana acum, iata ca adevarul a iesit la iveala. Cine este barbatul misterios care a fost langa Lidia Buble in vacanta Acest barbat care a insotit-o pe vedeta in vacanta este nimeni altul decat un .

Lidia Buble, vacanta exotica in Zanzibar, alaturi de un barbat celebru

La sapte luni de la despartirea de Razvan Simion, Lidia Buble apare alaturi de alt barbat in pozele facute in vacanta petrecuta in Zanzibar.

Ce a facut Florin Salam intr-un magazin din Bucuresti. Toti oamenii l-au vazut asa

Florin Salam a fost surprins de fotoreporterii CanCan intr-un supermarket de langa locuinta sa. Cum au reactionat cei care l-au recunoscut, desi avea masca de protectie? Florin Salam, surprins intr-un magazin din Bucuresti Celebrul cantaret de manele a dat iama intr-unul dintre supermakerturile din zona casei sale, pentru a face o rapida aprovizionare. Clasica paine, .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )