Libnet.ro
UNICEF

09:30

Faraday Future FF 91, un concurent pentru Tesla Model X, a debutat in America

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Faraday Future FF 91, un concurent pentru Tesla Model X, a debutat in America

O noua companie, cu sediul central in Silicon Valley, a dezvoltat un SUV 100% electric, care poate fi un concurent pentru Tesla Model X. Faraday Future FF 91 poate accelera pana la 100 km/h in 2,39 de secunde, motoarele electrice dezvoltand 1050 CP,. continuă pe Wall-Street Ro

Faraday Future anunta prima masina electrica comerciala a sa

Dupa numeroase proiecte futuriste, Faraday Future a anuntat prima sa masina electrica de serie cu numele Faraday Future FF 91 SUV. Discutam de cativa ani de Faraday Future si, cu toate ca stiam ca ar avea potentialul sa devina un concurent serios pentru Tesla, abia acum am primit confirmarea oficiala. FF 91 SUV este o [].

CES Las Vegas - Chinezii de la Faraday Future au prezentat o masina electrica ce va costa 180.000 de dolari

Un misterios startup chinez numit Faraday Future a prezentat la targul CES Las Vegas o masina sport electrica despre care spune ca poate ajunge in 2,4 secunde la 100 km/h, autonomia promisa fiind de 600 km. Compania este sustinuta de un magnat chinez din domeniul IT, insa foarte putini cred ca Faraday are puterea de a aduce masina in productie, mai ales ca au aparut informatii despre dificultati financiare.

Faraday Future FF 91, masina electrica pe langa care pare o jucarie

Cel mai mare targ de tehnologie a gazduit prezentarea celei mai noi masini electrice. E mai puternica decat un si este disponibila la precomanda.

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )