Libnet.ro
UNICEF

08:15

O fata de 12 ani din Cehia a descoperit sapte aplicatii inselatoare, care au adus hackerilor din spatele lor peste 500.000 de dolari

Adevărul Adevărul,
O fata de 12 ani din Cehia a descoperit sapte aplicatii inselatoare, care au adus hackerilor din spatele lor peste 500.000 de dolari

Compania de securitate cibernetica Avast anunta intr-o comunicare pe blogul oficial ca o fetita de numai 12 ani a reusit sa descopere sapte aplicatii periculoase , care erau disponibile in Play Store si App Store. continuă pe Adevărul

O fetita de 12 ani, din Cehia, a reusit sa prinda hackerii care au furat pana la 500.000 de dolari

O fetita de 12 ani, din Cehia, a transmis companiei de securitate cibernetica, Avast ca a descoperit ca o aplicatie din magazinele oficiale isi insela clientii. Avast a analizat cercetarea fetei si a gasit aplicatii cu virusi din App Store si Google Play, relateaza Digi24. ro.

Copil de 12 ani agresat sexual pentru 21 de lei. Pedeapsa ridicola aplicata de judecatori

Un individ de 32 de ani a profitat de naivitatea baiatului de 12 ani si l-a momit cu cativa lei si promisiunea ca va fi lasat sa se joace cu un telefon mobil pentru a-l masturba.

Moment final al campaniei electorale al aliantei PNL USR PLUS. Nicusor Dan: Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat 4 ani din viata

Partidele de dreapta, PNL si USR PLUS, candidatii unici pentru functiile de primar de sector, candidatul unic al acestor partide la Primaria Generala, Nicusor Dan, primul ministru Ludovic Orban, au fost prezenti la evenimentul final al acestei campanii electorale, unde si-au prezentat ultimele declaratii inainte de alegerile din 27 septembrie.

Nicusor Dan, mesaj pentru bucuresteni: Nu mai lasati PSD-ul sa va fure viitorul! Nu va mai lasati pacaliti de administratia PSD, care v-a furat patru ani din viata! (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, s-a aratat increzator ca el si fortele politice care il sustin vor castiga alegerile din Bucuresti. Vineri, el a tinut sa le transmita.

Preot militar de 37 de ani, din Timisoara, ucis de COVID-19. Trei copii au ramas acum fara tata

Preotul militar Radu Bogdan s-a stins la doar 37 de ani, la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara, unde era internat de mai multe zile pe sectia de Terapie Intensiva, dupa ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )