Libnet.ro
UNICEF

11:45

Fata lui Gigi Becali, show total in centrul Bucurestiului. Oamenii au ramas fara cuvinte: ce a facut Alexandra

Playtech Playtech,
Fata lui Gigi Becali, show total in centrul Bucurestiului. Oamenii au ramas fara cuvinte: ce a facut Alexandra

Latifundiarul din Pipera, Gigi Becali, se mandreste de fiecare data cu familia sa. Cu fiecare ocazie pe care o are, vorbeste cu mandrie de copii sai. Becali spune ca i-a crescut cu frica lui Dumnezeu. Se pare ca fiica mijlocie, Alexandra Becali, a mostenit si obiceiurile tatalui sau, cand vine vorba de cei mai putin . continuă pe Playtech

Gigi Becali a gasit inlocuitor pentru Sergiu Bus. Un fost jucator de la Napoli poate ajunge la FCSB

Gigi Becali este pus pe fapte mari in aceasta iarna. FCSB este lider in clasament in campionat si anunta transferuri importante. Un varf de careu este dorit de omul de afaceri, in locul lui Sergiu.

Gigi Becali, gest ireal pentru Anamaria Prodan. Impresara, uluita si ea de patron

Anamaria Prodan a fost testata pozitiv cu noul coronavirus, iar simptomele pe care le-a avut au fost destul de severe. Cunoscuta impresara s-a speriat din cauza simptomelor agresive si a chemat Ambulanta. A fost dusa la Spitalul Matei Bals, dar medicii au considerat ca nu se incadreaza intre cazurile grave. Astfel ca au trimis-o acasa.

Simona Halep i-a dat peste nas lui Gigi Becali. Ce a facut romanca

Simona Halep a lucrat in actualul sezon fara un preparator fizic angajat oficial, dupa ce l-a demis pe Teo Cercel in ianuarie. Nu s-a dovedit a fi cea mai buna strategie, chiar daca jucatoarea de pe locul 2 mondial a castigat trei titluri WTA in 2020. O performanta deloc rea daca tinem cont ca mai .

Horatiu Malaele, gest necugetat in centrul Bucurestiului. Cum a fost surprins marele actor

Horatiu Malaele, unul actorii Generatiei de aur a teatrului romanesc, in septembrie era depistat poztivi la testul covid-19. De atunci au patru luni, si conform apropiatilor, actorul s-a vindecat si ii este mult mai bine. Numai ca, in ciuda declaratiilor sale pentru a ne proteja, Horatiu Malaele a cam uitat de reguli. Horatiu Malaele a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2701 seconds )