Libnet.ro
UNICEF

07:45

Femeia care l-a santajat pe presedintele Curtii Supreme: mam hotarit sa numai tin cont decit de mine. Cineva va avea musafiri neplacute la usa

Adevărul Adevărul,
Femeia care l-a santajat pe presedintele Curtii Supreme: mam hotarit sa numai tin cont decit de mine. Cineva va avea musafiri neplacute la usa

Mariana Rarinca, femeia acuzata ca ar fi santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Curtii Supreme, a fost arestata preventiv de magistratii Tribunalului Bucuresti. Procurorii precizeaza ca femeia ar fi contactat-o de mai multe ori pe Livia Stanciu atat telefonic cat si prin mesaje scrise tip sms amenintand-o inclusiv ca va avea parte de musafiri nepoftiti. continuă pe Adevărul

Femeia care l-a santajat pe presedintele Curtii Supreme: mam (sic!) hotarit sa numai tin cont decit de mine. Cineva va avea musafiri neplacute la usa

Mariana Rarinca, femeia acuzata ca ar fi santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Curtii Supreme, a fost arestata preventiv de magistratii Tribunalului Bucuresti. Procurorii precizeaza ca femeia ar fi contactat-o de mai multe ori pe Livia Stanciu atat telefonic cat si prin mesaje scrise tip sms amenintand-o inclusiv ca va avea parte de musafiri nepoftiti. Gramatica santajistei este o sursa de umor involuntar.

Femeia acuzata ca a santajat-o pe judecatoarea Livia Stanciu a fost arestata

Mariana Rarinca, femeia care ar fi santajat-o pe judecatoarea Livia Stanciu, cerandu-i 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a fost arestata preventiv, marti.

Femeia care ar fi santajat-o pe sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost retinuta de procurorii DNA

Femeia care a santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, de la care ar fi cerut 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a fost retinuta de procurorii DNA, care cer marti Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 30 de zile a acesteia.

VIDEO Femeia care ar fi santajat-o pe sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost retinuta de procurorii DNA

Femeia care a santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, de la care ar fi cerut 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a fost retinuta de procurorii DNA, care cer marti Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 30 de zile a acesteia.

VIDEO Femeia care ar fi santajat-o pe sefa Inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost retinuta de procurorii DNA. Inculpata a amenintat-o pe Livia Stanciu ca va divulga la un post TV presupuse informatii compromitatoare

Femeia care a santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, de la care ar fi cerut 20. 000 de euro pentru a nu face publice informatii presupus compromitatoare, a fost retinuta de procurorii DNA, care cer marti Tribunalului Bucuresti arestarea preventiva pentru 30 de zile a acesteia. In comunicatul DNA se arata ca Mariana Rarinca a amenintat-o pe Livia Stanciu ca va divulga la un post de televiziune presupuse informatii compromitatoare, dar nu este mentionat numele postului TV.

UPDATE. Femeia care ar fi santajat-o pe presedinta ICCJ, Livia Stanciu, adusa la DNA

Presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, Livia Stanciu, a fost santajata de un om de afaceri din Galati, conform B1 TV.

Femeia care ar fi santajat-o pe sefa Curtii Supreme, retinuta de DNA. Magistratii decid marti daca o aresteaza preventiv

Mariana Rarinca, femeia din Galati acuzata ca ar fi santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele inaltei Curti, pentru 20. 000 de euro, a fost retinuta luni noapte de procurorii DNA. Marti, Tribunalul Bucuresti va decide daca incuviinteaza arestarea preventiva pentru 30 de zile a femeii, se arata intr-un comunicat DNA.

Femeia care a santajat-o pe sefa Inaltei Curti va fi adusa la DNA; cerea 20.000 de euro (surse)

Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, va fi adusa luni la sediul DNA, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

UPDATE Femeia care a santajat-o pe sefa Inaltei Curti a fost adusa la DNA; cerea 20.000 de euro (surse)

Ora 23:20 Femeia care a santajat-o pe Livia Stanciu, presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, a fost adusa luni seara la sediul DNA, potrivit B1 TV. Sursele au mentionat ca santajul ar fi constat in amenintarea cu defaimarea intrucat sustinea ca sotul i-ar fi datorat bani si ca va face public acest lucru in presa daca nu ii va da 20. 000 de euro.

Femeia care a santajat-o pe presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie, retinuta pentru 24 de ore

Femeia care a santajat-o pe presedinta inaltei Curti de Casatie si Justitie a fost retinuta pentru 24 de ore. Contabila din Galati i-ar fi cerut Liviei Stanciu 20. 000 de euro pentru o datorie mai veche a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1953 seconds )